Καίτη Γαρμπή: Θυμάσαι πώς ήταν και τι έκανε τέτοια μέρα πριν από 27 χρόνια;

Θα σε παραδεχτούμε αν το θυμηθείς

Εχθές το βράδυ μιας ακόμη δεν μπορούμε να βγούμε να διασκεδάσουμε παρέα μας κράτησαν στο Mega οι Μέλισσες. Μαζί τους είδαμε τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Δημήτρη Μπάση, τον Θανάση Βασιλόπουλο, αλλά και την υπέρτατη θεά Καίτη Γαρμπή. Μαζί με τον Χρήστο Μάστορα τραγούδησαν το «Λάθος» που το αφιέρωσαν στον γιο της, αλλά και την «Πατρίδα μου».

Κι εκεί που ψάχναμε στο twitter να βρούμε τα καλύτερα tweets, αρκετοί ήταν αυτοί που έκαναν χαμό για την Καίτη. Και μάντεψε τι βρήκαμε. Θυμάσαι μήπως πώς ήταν και που βρισκόταν τέτοιο καιρό πριν από 27 χρόνια η Καίτη Γαρμπή;

Αν όχι θα σε βοηθήσουμε εννοείται γιατί κάνει και ζέστη και δεν θέλουμε να σε κρατάμε σε αγωνία και να σε ταλαιπωρούμε. Πριν από 27 χρόνια λοιπόν (στις 15/5/93), πραγματοποιήθηκε στο Μillstreet της Ιρλανδίας ο 38ος διαγωνισμός της Eurovision. Την χρονιά εκείνη την Ελλάδα εκπροσώπησε η μία και μοναδική Καίτη Γαρμπή, τραγουδώντας το «Ελλάδα χώρα του φωτός».

Η Καίτη Γαρμπή ήταν μόλις 32 ετών τότε και ήταν μια κούκλα πραγματικά. Ακόμη όλοι μιλούν για το εκπληκτικό γαλάζιο φόρεμα που φορούσε τη βραδιά του διαγωνισμού. Η Καίτη και η Ελλάδα τερμάτισαν στην 9η θέση με 68 βαθμούς και ένα 12αρι από την Κύπρο.

Θυμάσαι καθόλου τη στιγμή;



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης