H Angelina Jolie «σιχαίνεται» τη νέα σύντροφο του Brad Pitt και αυτή είναι η απόδειξη (photos)

Κι εσύ τώρα αναρωτιέσαι: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Brad;

H αλήθεια είναι τόσο μυστήριο γύρω από έναν superstar του Hollywood και τη νέα του σχέση, είχαμε να ζήσουμε πολύ πριν την εποχή των social media. Ακόμα και τότε βέβαια, όλο και κάποιος paparazzi θα έκανε τις αποκαλύψεις, μιας και ως γνωστόν, ο βήχας και ο έρωτας δεν μπορούν να κρυφτούν.

Ωστόσο, ακόμα και εν έτη 2020 αναρωτιόμαστε και σπάμε το κεφάλι μας, σχετικά με τα ερωτικά του Brad Pitt. Έχει σχέση με την Jennifer Aniston ή είναι μόνο φίλοι; Και τι συμβαίνει με την Alia Shawkat με την οποία συνδέεται για πάνω από ένα χρόνο; Μάλλον ο διάσημος ηθοποιός έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τη... διακριτικότητά του, η οποία έρχεται σε άμεση αντιπαράθεση με τη διασημότητά του.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή κάποτε υπήρξε παντρεμένος με την Angelina Jolie, και επειδή έχουν και παιδιά μαζί, και επειδή η Angelina δεν... χαρίζει κάστανα, του έκανε μία ωραία εξήγηση, ότι θα γίνει χαμός την επόμενη φορά που τα παιδιά της έρθουν σε επαφή με την Shawkat. Αφορμή στάθηκε η στενή σχέση της έφηβης Shiloh μαζί της, η οποία έχει αρχίσει να απομακρύνεται από την Angelina και να δένεται με τον πατέρα της και τη νέα του σύντροφο.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Angie δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει το ότι το βλαστάρι της προτιμάει μία άλλη γυναίκα από εκείνη.

Λίγο υπερβολικό είναι όλο αυτό, αλλά οι ζωές αυτών των ανθρώπων, είναι έτσι κι αλλιώς υπερβολικές.

Δες την παρακάτω gallery:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης