MasterChef Spoiler: Αυτός είναι ο νικητής του Silver Award

Μπορείς να φανταστείς;

Μετά την αποχώρηση της Ντέμη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα και που την περιμέναμε από την προηγούμενη εβδομάδα, εχθές ξεκίνησε –όπως συμβαίνει κάθε χρόνο στο MasterChef- ο διαγωνισμός του Silver Award. Ο νικητής αυτού παίρνει 10 χιλιάδες ευρώ, και μία κασετίνα με μαχαίρια, την οποία και θα χρησιμοποιήσει στη συνέχεια στην μετέπειτα πορεία του.

Το Silver Award ξεκίνησε με την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη και με τους Σταύρο, Γιώργο και Μαρία να διαγωνίζονται μεταξύ τους. Στην επόμενη φάση πέρασαν Γιώργος και Μαρία και νικήτρια της ομάδας ήταν η Μαρία Μπέη, κάτι που δεν άρεσε και πολύ στους fans. Σήμερα θα δούμε την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου να διαγωνίζεται, δηλαδή τους Δημήτρη Μπέλλο και Σταυρή και τα στοιχήματα έχουν αρχίσει να παίζουν από νωρίς για το ποιος θα πάει στο ημιτελικό μαζί με την Μαρία και τον νικητή της ομάδας του Σωτήρη Κοντιζά.



Ποιος είναι όμως ο νικητής σύμφωνα με τα spoiler; Ενώ δεν ξέρουμε ακόμη ποιος είναι ο τρίτος που θα περάσει στον ημιτελικό, τα spoiler ήδη αναφέρουν, όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, πως το Silver Award και το έπαθλο των 10 χιλιάδων ευρώ θα πάρει...

Δες τον νικητή στη gallery που ακολουθεί.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης