Νύχτα πάθους για Scarlett-Timberlake

Τα ζευγαράκια του Χόλιγουντ είναι σαν τη θρυλική παρέα του Beverly Hills.

Σύμφωνα με τις κουτσομπολίστικες γλώσσες του Χόλιγουντ, η Scarlett Johansson και ο Justin Timberlake πέρασαν στιγμές μεγάλου πάθους!

Η ιστορία ξεκίνησε όταν η Scarlett έπαιξε ως ερωμένη του στο βίντεο "What Goes Around...Comes Around" το 2006. Μπορεί να πέρασαν κάποια χρόνια από τότε και να ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους στην ερωτική τους ζωή, οι φήμες λένε όμως πως πρόσφατα απόλαυσαν ένα καυτό ραντεβού, ήπιαν τα ποτά τους και στη συνέχεια πέρασαν τη νύχτα στο διαμέρισμα του Justin στη Νέα Υόρκη. "Ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους και κάθονταν δίπλα-δίπλα ενώ όταν σηκώθηκαν να χορέψουν ήταν πλήρως αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον . Υπήρχε μια φυσική έλξη την οποία δε μπορούσε κανείς να εμποδίσει!", αναφέρει πηγή. Μπορεί να έφυγαν μαζί, αλλά η Scarlett εντοπίστηκε να βγαίνει από το διαμέρισμά του με τα ίδια ρούχα το επόμενο πρωί.

Η Johansson χώρισε με τον Sean Penn πριν λίγο διάστημα, ενώ ο Justin και η Jessica Biel τελείωσαν την τετράχρονη σχέση τους αυτό το Μάρτιο. Οι δρόμοι φαίνεται να είναι ανοιχτοί και για τους δυο τους.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης