Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Ξέρουμε ακριβώς τι ήπιαν και τι έφαγαν στην επέτειό του γάμου τους

Αυτό μάλλον δεν το περίμενες.

Στις 19 Μαΐου του 2018 όλος ο πλανήτης είχε συντονιστεί για ένα και μόνο γεγονός: τον γάμο της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry. Το νέο τότε super hot ζευγάρι της βασιλικής οικογένειας είχε ετοιμάσει τα πάντα για να γιορτάσει τη μεγάλη στιγμή της ζωής του με τον κόσμο κι αυτό έκανε. Η Meghan κατέβηκε από το αυτοκίνητο, με τον κόσμο να φωνάζει από πίσω με συγκίνηση για το γεγονός κι εκείνη να μην μπορεί να σταματήσει το χαμόγελο που είχε στο πρόσωπό της.

Μόλις κατέβηκε από την πολυτελή Rolls-Royce Phantom IV άρχισε να περπατάει και, αφού έκανε χώρο για το μακρύ της πέπλο, ανέβηκε ένα-ένα τα σκαλιά της εκκλησία για να περπατήσει προς τον μέλλοντα σύζυγό της. Εκείνος δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία από το πρόσωπό του και καθώς έφτασε δίπλα του ο Harry της ψιθύρισε πόσο όμορφη ήταν.




Όλη η σκηνή ήταν λες και ένα παραμύθι από αυτά που διαβάζουμε έγινε πραγματικότητα και ο γάμος τους αποτέλεσε το γεγονός που για χρόνια δεν πρόκειται να ξεχάσουμε.

Φέτος στην επέτειό τους, έχοντας πια φύγει από τα καθήκοντα των royals, η Meghan κι ο Harry αποφάσισαν να περάσουν τη μέρα με τον πιο απλό τρόπο που μπορούσαν. Να καθίσουν στο σπίτι οικογενειακώς, να έχουν αδειάσει το πρόγραμμά τους από δουλειές, να φάνε και να πιούνε. Τι, όμως, περιλάμβανε το τραπέζι;

Το Αμερικανικό Harper’s Bazaar το αποκαλύπτει και μπορείς να το δεις στην παρακάτω gallery.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης