Η Αθηνά Οικονομάκου όπως δεν την έχεις ξαναδεί και το μεγάλο της ευχαριστώ

H Αθηνά όπως δεν την θυμάσαι

Είναι πολύ πιθανό να θυμάσαι την Αθηνά Οικονομάκου στο ξεκίνημά της στη Ζωή της Άλλης, αλλά η αλήθεια είναι πως αλλού έγινε η πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού.

Κι αυτό είναι κάτι που η Αθηνά δεν ξεχνά και θα λέει πάντα ένα ευχαριστώ. Μιλάμε για το ξεκίνημα της Οικονομάκου στο πλευρό του Χάρη Ρώμα, ο οποίος φρόντισε σήμερα να μας δείξει μια φωτογραφία του με την Οικονομάκου και να πει τα πιο γλυκά λόγια για την ηθοποιό.

«Ε,ναι λοιπόν! Και αυτό το πανέμορφο κορίτσι το ανακάλυψα εγώ πρώτος στην ακρόαση γιά το Δεληγιάννειο παρθεναγωγείο και της έδωσα ένα μεγάλο ρόλο.Οι ικανότητες της είναι πολλές.Ούτε τις μισές δεν έχει δείξει ακόμα,πιστεύω.Εύχομαι κάθε τύχη στην Αθηνούλα.Γιατί την αξίζει!

harisromas#harisromas❤#harisromasfans #athinaoikonomakou #antennatv #deligianneioparthenagogeio#actors #actorslife#tokafetisxaras», έγραψε ο Ρώμας που το διάστημα αυτό μεσουρανεί ξανά στον ΑΝΤ1 με το ανανεωμένο Καφέ της Χαράς.

Το Δεληγιάννειο παρθεναγωγείο ήταν μια σειρά του Χάρη Ρώμα στον ΑΝΤ1 και πάλι που όμως δεν είχε κερδίσει μεγάλο κομμάτι του τηλεοπτικού κοινού και η αναγνώριση της Οικονομάκου ήρθε αργότερα στο Μέγκα με την ζωή της κακιάς!

Πάντως, η Οικονομάκου, φρόντισε να πει το δικό της ευχαριστώ στον Ρώμα γράφοντας χαρακτηριστικά:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης