Brad Pitt-Angelina Jolie: Η σχέση τους δεν είναι ίδια πια, και υπάρχει σοβαρός λόγος (photos)

Tι έχει συμβεί ανάμεσά τους; 

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τον Brad Pitt, και τις... πρώην του, μιας και σχεδόν καθημερινά του χρεώνουν και από μία εντυπωσιακή κυρία. Αφού λοιπόν τα Μέσα απελπίστηκαν με τη σιωπή του star σχετικά με την Jennifer Aniston και την Alia Shawkat, το τελευταίο νέο είναι ότι βγαίνει με την νεαρή και πολύ σέξι ρεπόρτερ, Renee Bargh, κάτι που εννοείται δεν έχει σχολιάσει, και γιατί άλλωστε να το κάνει;

Υπάρχει όμως και μία πληροφορία, πολύ πιο σημαντική και σίγουρα ακριβής, μιας και έχει να κάνει με την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie. Που λέτε, σημερινά δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι οι δύο διάσημοι πρώην, είχαν μία συγκινητική επανασύνδεση, μιας και γιόρτασαν τα 14α γενέθλια της κόρης τους Shiloh.

Άτομα από το περιβάλλον τους, δήλωσαν ότι τα σχέδια της διάσημης οικογένειας, ήταν μία μικρή συγκέντρωση στο σπίτι της Angelina και φυσικά μία λαχταριστή τούρτα. Για την ακρίβεια, τα γενέθλια του κοριτσιού ήταν χθες, αλλά λόγω διαφοράς ώρας, μάλλον οι εορτασμοί ολοκληρώθηκαν λίγες ώρες πριν.

Οι τελευταίες πάντως πληροφορίες υποστηρίζουν ότι Brad και Angelina τα πηγαίνουν εξαιρετικά, ενώ και η σχέση των παιδιών με τον πατέρα τους είναι πολύ καλή. Μάλιστα ο Brad δηλώνει ενθουσιασμένος ότι κάθε μέρα τα παιδιά του, του μαθαίνουν και κάτι.

Δες την παρακάτω gallery:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης