Έχεις παρατηρήσει πόσο μοιάζει ο Λευτέρης Σουλτάτος με τον αδερφό του;

Πατούλια Κατερίνα

Τα δύο αδέρφια έσμιξαν πάλι

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ήταν ένα από τα ζευγάρια που περάσαμε ευχάριστα μαζί τους την καραντίνα της πανδημίας τον χειμώνα και την άνοιξη. Και εννοούμε μέσω των social media. Ο σεφ και η γνωστή ηθοποιός και μας μαγείρεψαν και μας διασκέδασαν με τα stories τους στο Instagram.

Κι ήρθε η ώρα που ο σεφ και η αγαπημένη του επέστρεψαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο που ο Λευτέρης εργάζεται ως σεφ σε γνωστό ξενοδοχείο.

Και δεν δουλεύει μόνος του, μιας και στο πλευρό του ο σύζυγος της Βάσως έχει και τον αδερφό του Μανώλη. Μανώλης και Λευτέρης είναι κάτι παραπάνω από αγαπημένοι και μοιάζουν πολύ όσον αφορά την εξωτερική τους εμφάνιση. Μάλιστα, ο Σουλτάτος, δημοσίευσε κι ένα στόρι με πρωταγωνιστή τον αδερφό του, τον οποίο και τρόλαρε αλλά αυτό που είδαμε εμείς είναι πως ο Μανώλης έχει γκριζάρει πια και μοιάζει πολύ με τον αδερφό του.

Η σεζόν στην Κρήτη έχει ξεκινήσει και, όπως μας ενημέρωσε μέσα από στόρι στο Instagram και η Λασκαράκη, τα δύο αδέρφια έχουν ξεκινήσει να εργάζονται πυρετωδώς και να επιμελούνται νέες συνταγές. Βέβαια, στο εν λόγω στόρι, αυτό που παρατηρήσαμε είναι πως η Βάσω κρατά τρυφερά την κοιλιά της!



Η Βάσω στο παρελθόν μαζί με τον αγαπημένο της και τον αδερφό του με την καλή του, έχουν κάνει ταξίδια και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δες την χαρακτηριστική ομοιότητα ανάμεσα στους Σουλτάτους παρακάτω.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης