Meghan Markle& Kate: Η κόντρα στα άκρα. Δεν φαντάζεσαι τι απαιτεί να της δώσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Όχι αλήθεια δεν φαντάζεσαι

Meghan Markle και Kate Middleton, δύο δούκισσες που μοιάζουν τόσο απρόσιτες και είναι πραγματικά σαν όλες τις γυναίκες της διπλανής πόρτας. Έχεις ακούσει ουκ λίγες φορές ιστορίες για συννυφάδες σε κοινές θνητές οικογένειες και πιστεύεις πως αυτά δεν γίνονται σε βασιλικές οικογένειες. Και όμως, και η βασιλική οικογένεια είναι μια οικογένεια σαν όλες τις άλλες που αντιμετωπίζει τις ίδιες δυσκολίες, τα ίδια προβλήματα, κι έχει φυσικά δύο συννυφάδες που έχουν διαφορές μεταξύ τους. Καλό θα ήταν για να καταλάβεις τι σου λέμε να δεις τις τρεις σεζόν του Crown για να δεις πως δεν διαφέρει σε τίποτα από μια κανονική οικογένεια.

Επομένως γιατί η Kate με την Meghan να διαφέρουν; Πόσες φορές στα δύο αυτά χρόνια δεν έχουμε ακούσει και διαβάσει για τους καυγάδες και τις διαφορές ανάμεσα στις οικογένειες Harry-William; Μπορείς να ξεχάσεις την διαμάχη στα δύο αδέρφια, όταν ο William στις αρχές λέει στον Harry πως η Meghan δεν κάνει για εκείνον; Ή μήπως μπορείς να ξεχάσεις την αντίδραση όλης της οικογένειας στο άκουσμα της ανακοίνωσης του Megxit από τον Harry και τη Meghan; Πέντε μήνες έχουν περάσει από την ανακοίνωσή τους, και τρεις από τότε που παρέδωσαν τους τίτλους τους.

Και όμως δεν έχουν γίνει λίγα από τότε, ούτε τα tabloids έχουν σταματήσει να ασχολούνται μαζί τους. Μάλιστα ένα δημοσίευμα που έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, θέλει την κόντρα Meghan-Kate, να έχει φτάσει στο άλλο άκρο, με τη δούκισσα του Sussex να απαιτεί από την Kate κάτι που δεν φαντάζεσαι καν. Σύμφωνα με το National Enquirer, η Meghan Markle και η Middleton διαφωνούν για τα κοσμήματα της πριγκίπισσας Diana. Μια ανώνυμη πηγή είπε στο tabloid ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Harry έφυγε με κοσμήματα αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων της πριγκίπισσας Diana ως εκδίκηση στην Kate και τη βασίλισσα Ελισάβετ. Ωστόσο, κανένα συγκεκριμένο αποδεικτικό στοιχείο δεν μπορεί να αποδείξει ότι αυτές οι φήμες είναι αληθείς.

Η πηγή ισχυρίστηκε ότι η Markle αρνείται να επιστρέψει τα κοσμήματα της πριγκίπισσας Diana στη βασιλική οικογένεια, παρόλο που δεν ανήκουν σε αυτήν. Το 2010, ο πρίγκιπας William χάρισε στην Kate το δαχτυλίδι αρραβώνων της πριγκίπισσας Νταϊάνα ως φόρο τιμής της μνήμης της αείμνηστης πριγκίπισσας Ως εκ τούτου, το δαχτυλίδι δεν έχει καμία σχέση με τη δούκισσα του Sussex. Ωστόσο, η αμφίβολη πηγή ισχυρίστηκε ότι η Markle ζήτησε από την συννυφάδα της να της παραδώσει το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

Αν θυμάσαι το δαχτυλίδι αυτό ανήκε στον Harry, ο οποίος στην πορεία το χάρισε στον αδερφό του κι εκείνος με τη σειρά του έκανε με αυτό την πρόταση στην Kate Middleton. Έχοντας λοιπόν αυτό στο μυαλό της η Meghan απαιτεί από την Kate το δαχτυλίδι. Και κάπου εδώ έρχεται το Gossip Cop να διαψεύσει όλη αυτή την παράνοια, αναφέροντας πως δεν ισχύει τίποτα και πως η Meghan δεν ασχολήθηκε ποτέ με κοσμήματα/κειμήλια της βασιλικής οικογένειας.

Μα τι άλλο θα σκαρφιστούν πια;



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης