Την αποκάλυψη της Δούκισσας Νομικού για τον Σάββα δεν την περίμενες με τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Είναι πραγματικά αστείο

Ήταν 10 Ιουνίου το 2017 όταν η Δούκισσα Νομικού παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη σε ένα μαγικό εκκλησάκι στη Μύκονο. Λιγότερο από έναν χρόνο μετά η όμορφη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, τον Σάββα. Η Δούκισσα Νομικού έγινε μανούλα για πρώτη φορά και πραγματικά έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. Λίγο καιρό μετά και αφού ο Σάββας έγινε ενός έτους η παρουσιάστρια αποκάλυψε την δεύτερη εγκυμοσύνη, αναφέροντας πως αυτήν τη φορά περιμένει κοριτσάκι. Ο Σάββας θα γινόταν πια ο μεγάλος αδερφός και κάθε φορά που τους βλέπουμε σε φωτό είναι υπέροχοι.

Το Σεπτέμβριο η μικρή Αναστασία θα γίνει ενός έτους και όλοι περιμένουμε την ημέρα που θα γίνει η βάφτιση των δύο παιδιών. Ο Σάββας που είναι πια δύο ετών, φέρεται ήδη σαν μεγάλος αδερφός, προσέχει στην αδερφή του, κι έχει μάθει να κάνει κι άλλα πράγματα σύμφωνα με τη Δούκισσα. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από το Instagram της τι είναι αυτό που έμαθε να κάνει ο Σάββας και αλήθεια θα γελάσεις πολύ μόλις το μάθεις.

Η παρουσιάστρια πριν από κάποια εικοσιτετράωρα ανέβασε στο Instagram account της ένα δύο story. Στο ένα ανέφερε πως σιγά σιγά ο Σάββας δεν θα χρησιμοποιεί πια την πάνα του (να άλλη μια απόδειξη του πόσο μεγάλωσε) και στο άλλο ανέφερε πως ο μικρούλης έμαθε να κάνει κάτι στα social media. Ναι ναι, καλά διαβάζεις. Η Δούκισσα έγραφε χαρακτηριστικά πως ο Σάββας έχει μάθει να ανεβοκατεβάζει φωτογραφίες της μαμάς του στο Instagram. Και όσο να πεις αυτή δεν είναι μια εύκολη δουλειά για ένα δίχρονο παιδί.

Ο Σάββας όμως μπορεί και το κάνει. Λες να την βγάζει και φωτογραφίες από τώρα; Αν ναι, τότε θέλουμε κι εμείς.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης