MasterChef 4: Μάθαμε πώς φωνάζει ο Μπέλλος τη Μαρία

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Και δεν είναι αυτό που νομίζεις

Το MasterChef 4 ανήκει πια στην ιστορία εδώ και μια εβδομάδα και εκτός από τον νικητή, Σταύρο Βαρθαλίτη, μας άφησε κι ένα ζευγάρι που δημιουργήθηκε μέσα στο παιχνίδι και που διατηρεί την αγάπη και τη σχέση του ακόμη και μετά το τέλος του reality. Ναι αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της καραντίνας ακούσαμε πως το ζευγάρι χώρισε κι εκείνος γύρισε στην πρώην του, όμως όλα αυτά δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ανυπόστατες φήμες.

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος είναι το ζευγάρι για το οποίο μιλάμε αλλά προφανώς το γνώριζες. Οι δύο παίκτες που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef εξακολουθούν να είναι μαζί και μάλιστα είναι πιο ερωτευμένοι και αγαπημένοι από κάθε άλλη φορά. Έχουν μαζί αρκετές κοινές εμφανίσεις μέχρι τώρα, ενώ έκαναν και κοινή ανάρτηση στο Instagram account τους λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού. Μαρία και Δημήτρης τα πήγαν πάρα πολύ καλά στον διαγωνισμό, και θυμίζουμε πως μπορεί ο Μπέλλος να μην πήγε τελικό κέρδισε όμως το Silver Award, στο οποίο βρέθηκε αντίπαλος με την αγαπημένη του.

Οι δύο παίκτες εχθές ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή στη Φωλιά των Κου Κου, και μεταξύ άλλων σε όσα είπαν έπαιξαν κι ένα παιχνίδι στο οποίο μάθαμε πως αποκαλεί χαϊδευτικά ο Μπέλλος τη Μαρία. Το Twitter είχε πολλά χαϊδευτικά για το «Μπελλομπέηκο» όπως τους αποκαλούσαν, όμως δεν ήταν τόσο καλά, μιας και πολλάκις είχαν γράψει πόσο τους εκνεύριζε το ζευγάρι αυτό.

Πώς φωνάζει όμως ο Δημήτρης Μπέλλος την αγαπημένη του Μαρία; Πάτα ένα play στο βίντεο που ακολουθεί και θα μάθεις.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης