Kanye West VS Kardashians: Όλη η αλήθεια αποκαλύφθηκε με αυτό το tweet

Ποια από τις δύο πλευρές δικαιώνεται τελικά;

Αυτές τις μέρες πολλά συμβαίνουν στην παγκόσμια showbiz, πράγματα που έχουν κάνουν με το ξέσπασμα του Kanye West στα social media και αφορούν κατηγορίες που προσάπτει στην οικογένεια Kardashian. Ο ράπερ έχει μία ιδιαίτερη προσωπικότητα κι αυτό ήταν κάτι που γνωρίζαμε από καιρό, ωστόσο, όταν κάποιος βγαίνει και κατηγορεί τη σύζυγό του ότι θέλει να τον κλείσει σε κλινική μαζί με τη μητέρα της, εκ των πραγμάτων θα σου τραβήξει την προσοχή.

Όλη αυτή η ιστορία, πάντως, δίχασε το κοινό. Από τη μία, έχεις έναν Kanye με διπολική διαταραχή -την οποία επικαλέστηκε και η Kim για να εξηγήσει τη συμπεριφορά του- και, από την άλλη, υπάρχει μία οικογένεια Kardashian που όλοι ξέρουμε τι προτίθεται να κάνει για να είναι στα φώτα της δημοσιότητας.




Ώσπου, ξαφνικά μέσα σε όλη αυτήν τη φασαρία σχετικά με το ποια είναι η αλήθεια, έρχεται ο ίδιος ο ράπερ να κάνει ένα νέο tweet, με το οποίο καταλαβαίνουμε τι έχει συμβεί, αφού απευθύνεται στη γυναίκα του σχετικά με αυτό. Το τελευταίο του σχόλιο φαίνεται να δείχνει τελικά ποια είναι η αλήθεια και ποιας από τις δύο πλευρές τα λεγόμενα ευσταθούσαν περισσότερο.

Το νέο σχόλιο του Kanye βρίσκεται στην παρακάτω gallery.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης