Μαριλύ Μήλια:Δες πώς είναι μετά από 14 χρόνια η πρωταγωνίστρια του «Μαζί σου»

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Θυμάσαι καθόλου τη σειρά;

Το 2006 έκανε πρεμιέρα στις οθόνες μας η κοινωνική σειρά του Mega, Μαζί σου. Μέσα από αυτή γνωρίσαμε τον Αποστόλη Τότσικα, γνωρίσαμε όμως και την Μαριλύ Μήλια, η οποία στη συγκεκριμένη σειρά έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο. Η Μαριλύ Μήλια γεννήθηκε στην Πάτρα στις 2 Ιανουαρίου 1986 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Πριν ακολουθήσει το δρόμο της υποκριτικής ασχολήθηκε με την μουσική (σπούδασε βιολοντσέλο). Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου κι έχει εμφανιστεί στο θέατρο σε πρωταγωνιστικούς ρόλους ενώ το τηλεοπτικό της ντεμπούτο όπως ήδη σου είπαμε έκανε το 2006, στο Μαζί σου (πρωταγωνίστρια με το ρόλο της Ζωής Μαρέλη), δίπλα στον Αποστόλη Τότσικα (Άρης).

Η πλοκή της σειράς για να σου φρεσκάρουμε τη μνήμη είχε ως εξής: ο 17χρονος Άρης (Αποστόλης Τότσικας) μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο και είναι παιδί αγνώστου πατρός. Από μικρός, είχε αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με την κοινωνική λειτουργό Σοφία (Κλειώ Δανάη Οθωναίου). Την ημέρα που η Σοφία φεύγει από το ίδρυμα γιατί επρόκειτο να παντρευτεί, λίγες μέρες πριν το Δεκαπενταύγουστο, ο Άρης το σκάει με σκοπό να βρει τον πατέρα του. Η επίσης 17χρονη Ζωή (Μαριλύ Μήλια) είναι ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, κόρη της βουλευτή Ελένης Παπανικολάου (Ράνια Σχίζα). Οι γονείς της είναι χωρισμένοι και η ίδια δεν βλέπει σχεδόν ποτέ τον πατέρα της. Όταν ανακαλύπτει ότι ο πατέρας της ήταν εθισμένος στο τζόγο και η μητέρα της τον χώρισε για να μην καταστραφεί η καριέρα της, το σκάει.

Οι δυο τους συναντιούνται τυχαία και αρχικά αντιπαθούν ο ένας τον άλλον. Αρχίζουν να τους κυνηγούν, όμως ο Άρης και η Ζωή καταφέρνουν πάντα να το σκάνε από τους διώκτες τους. Παράλληλα, ο Άρης και η Ζωή έρχονται πιο κοντά και ερωτεύονται μεταξύ τους. Το τραγούδι με τον ομώνυμο τίτλο ερμηνεύει η μία και μοναδική Έλενα Παπαρίζου.



Και εντάξει τον Αποστόλη Τότσικα τον ξέρουμε, έχεις αναρωτηθεί όμως καθόλου πώς μπορεί να είναι σήμερα και που να βρίσκεται η Μαριλύ; Το 2008 η 34χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ενώ απέκτησε δύο ακόμη. Σήμερα ζει στην Αίγινα με τα τρία της παιδιά και τον σύζυγό της.

Το Instagram της δεν το ανανεώνει συχνά, όμως υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες της για να τη δεις. Κάνε swipe στη gallery λοιπόν και δες τη.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης