H Δανάη Παππά λικνίζεται φορώντας το πιο sexy outfit

Η λαμπερή ηθοποιός εντυπωσιάζει με το story της.

Υπάρχουν πολλές διάσημες τόσο στην ξένη όσο και στην εγχώρια showbiz. Celebrities που στον δικό τους τομέα έχουν αποκτήσει ένα μεγάλο και πιστό κοινό για το ταλέντο και την προσωπικότητά τους. Και, άπαξ και σε αγαπήσει ο κόσμος για αυτά, δε σταματάει να δείχνει την αγάπη του με κάθε τρόπο που μπορεί.

Η Δανάη Παππά, για παράδειγμα, είναι μία διάσημη ηθοποιός που από την πρώτη στιγμή που την είδαμε στην τηλεόραση, ξέραμε ότι θα μείνει. Τη στιγμή που μιλάμε, έχει πάνω από 180 χιλιάδες followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που βρίσκονται συντονισμένοι για κάθε ανάρτηση.

Αυτόν τον καιρό, όμως, όπως είναι λογικό, η ηθοποιός απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στις υπέροχες θάλασσες της χώρας μας και εντυπωσιάζει, παράλληλα, το κοινό της με τις φωτογραφίες με μαγιό. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα ασχοληθεί με τη hot τάση της εποχής: το TikTok.

Η Δανάη, για την ακρίβεια, είναι pro σε αυτό. Ανεβάζει πολύ συχνά τέτοια βιντεάκια στο Instagram και μπορείς να πεις ότι το έχει το συγκεκριμένο κομμάτι και γενικά ό,τι έχει να κάνει με τα πιο καλλιτεχνικά. Εξ ου και είναι τόσο επιτυχημένη στη δουλειά της.

Χτες, το γλυκό κορίτσι έκανε story ένα βίντεο, στο οποίο λικνίζεται στους ήχους της μουσικής φορώντας το πιο σέξι outfit.

Δες τη:



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης