Το πιο καλλίγραμμο κορμί της showbiz ανήκει στη Μαρία Σολωμού

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Και ιδού η απόδειξη

Η Μαρία Σολωμού βρίσκεται στη διαδικτυακή παρέα μας στο Instagram τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Από τότε που έγινε μέλος έχουμε μετρήσει άπειρες φορές που μας έχει κάνει να την «προσκυνήσουμε» με τις φωτογραφίες που ανεβάζει και η χθεσινή μέρα προστέθηκε και αυτή στη λίστα. Η ηθοποιός ανέβασε στο account της μια φωτογραφία της με μαγιό και η έκφραση «μας έπεσε το σαγόνι» είναι μικρή για να περιγράψουμε την αντίδρασή μας.

Η ηθοποιός ξέρει πολύ καλά πως παίζεται πια το παιχνίδι των social media και φρόντισε να μας το υπενθυμίσει για μια ακόμη φορά. Σίγουρα το έχεις παρατηρήσει κι εσύ, αλλά οφείλουμε να το πούμε κι εμείς, πως η ηθοποιός διαθέτει άψογο κορμί. Την κοιτάζεις και δεν ξέρεις τι να πρωτοσχολιάσεις, τα καλλίγραμμα πόδια της, τους άψογους σμιλεμένους κοιλιακούς της ή τα απίστευτα γυμνασμένα χέρια της;

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός ανεβάζει φωτογραφία της με μαγιό, ωστόσο κάθε φορά είναι σαν να τη βλέπουμε για πρώτη φορά. Εδώ στα headquarters του Queen.gr κάναμε μια μίνι σύσκεψη και αποφασίσαμε πως η Μαρία Σολωμού έπειτα και από αυτή την ανάρτηση, διαθέτει το πιο καλλίγραμμο κορμί της ελληνικής showbiz. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες Ελληνίδες celebrities που έχουν γυμνασμένο και καλλίγραμμο σώμα (βλ. Αθηνά Οικονομάκου- Κατερίνα Καινούργιου κλπ), όμως σε αυτές τις φωτό η Μαρία Σολωμού παίρνει τα πρωτεία.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης