Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί κι αυτό είναι το όνομα του

Πατούλια Κατερίνα

Γεννητούρια στο Hollywood

Γεννητούρια στο Hollywood για την 33χρονη ηθοποιό που έγινε μαμά για πρώτη φορά. Ο λόγος για την πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια του Glee, Lea Michele και τον σύζυγό της Zandy Reich που υποδέχτηκαν τον γιο του στις 20 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η ηθοποιός και το παιδί της χαίρουν άκρας υγείας και οι νέοι γονείς είναι άκρως ευτυχισμένοι.

Το περιοδικό People αναφέρει πως η νέα μαμά περνάει ήρεμα τις πρώτες ημέρες στο σπίτι με τον γιο της, που είναι ένα εύκολο μωρό μέχρι στιγμής.



Όσο για το όνομα του παιδιού, η Lea επέλεξε το Ever Leo για τον γιο της. Η Michele, επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της στις 2 Μαΐου ποζάροντας στο Instagram με την φουσκωμένη κοιλιά της. Σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η ηθοποιός μας χάριζε φωτογραφίες από το ταξίδι μητρότητας στο Instagram και η περίοδος αυτή δεν ήταν πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα.

Άλλωστε, πριν λίγο καιρό η Michele έζησε το σοκ του θανάτου της πάλαι ποτέ συμπρωταγωνίστριάς της στο Glee, Naya Rivera. Η ηθοποιός και ο αγαπημένος της παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2019 μετά από δύο χρόνια σχέσης.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης