Το τρυφερό φιλί του Στέφανου Μιχαήλ με τη νέα αγαπημένη του: Δεν κρύβονται πια

Είναι ερωτευμένος και δεν κρύβεται πια







Στα τέλη Ιουνίου έγινε γνωστή η είδηση για τη νέα σχέση του ηθοποιού Στέφανου Μιχαήλ με την πάλαι ποτέ παίκτρια του My Style Rocks, Νάταλι Κάτερ. Κι ενώ το καλοκαίρι του 2020 φτάνει πια στο τέλος του, ο ηθοποιός που έχει αύριο τα γενέθλιά του αλλά και η αγαπημένη του αποφάσισαν να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά τους σε ένα πάρτι με καλούς φίλους.

Η γιορτή έλαβε χώρα στην Κύπρο φυσικά και ο Μιχαήλ με την αγαπημένη του Νάταλι έσβησαν μία τούρτα από κοινού. Αγκαλιά, αγαπημένοι, λέγοντας λόγια ο ένας στο αυτί του άλλου, χαμογελώντας ναζιάρικα και full ερωτευμένοι, έκαναν μαζί την ευχή για τα φετινά γενέθλια τους και έσβησαν και κεράκια τους, σφραγίζοντας την ημέρα αυτή με ένα τρυφερό φιλί σε κοινή θέα, υπό την μελωδία του εορταστικού τραγουδιού Happy Birthday.














Όπως φαίνεται η σχέση του Στέφανου με την χορεύτρια αγαπημένη του είναι πια σοβαρή και ο Μιχαήλ δεν κρύβεται πια. Όσο για τη Νάταλι, πέρα από τον χορό και το My Style Rocks, την θυμάσαι και από ένα ακόμα γεγονός.

Η Νάταλι είναι η μητέρα του παιδιού του Δώρου Παναγιωτίδη που γνωρίσαμε μέσα από Power of Love. Τα δύο παιδιά μοιράζονται μια βαθιά αγάπη για την μικρή τους κόρη αλλά η ίδια η Κάτερ είχε εξηγήσει πως με τον πατέρα του παιδιού της χώρισαν γιατί δεν συμφωνούσαν πια σε τίποτα.

Δες τις φωτογραφίες από το πάρτι και το τρυφερό φιλί παρακάτω.










© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης