Νέο κρούσμα covid-19 στη βασιλική οικογένεια; Ποιοι έκαναν το τεστ;

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Και μας το έδειξαν σε βίντεο;

Η πανδημία του κορονοϊού εξακολουθεί να κυριεύει τον πλανήτη, με τα κρούσματα που γίνονται γνωστά κάθε μέρα να προκαλούν ανησυχία στις τάξεις των ειδικών. Και όσο ανακοινώνονται νέα κρούσματα, τόσο τα μέτρα που λαμβάνονται είναι περισσότερα και πιο ισχυρά. Η μάσκα έχει πια γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας και το ίδιο ισχύει και για τα αντισηπτικά που έχουν γαντζωθεί στα χέρια μας και δεν τα αφήνουμε ούτε για αστείο από τα μάτια μας.

Τα πράγματα με τον κορονοϊό είναι παντού τα ίδια, και φαίνεται πως στην Αγγλία έχουμε ένα update που δεν γνωρίζαμε. Νέο κρούσμα φαίνεται πως υπάρχει στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, Zara Tindall και τον σύζυγό της Mike να εξετάζονται για κορονοϊό. Μετά την σοκαριστική είδηση τον Μάρτιο πως ο πρίγκιπας Κάρολος βγήκε θετικός στον ιό, ακόμη δυο μέλη χρειάστηκε να υποβληθούν σε εξέταση για τον νέο ιό.

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, Zara Tindall και ο σύζυγός της, Mike Tindall έκαναν γρήγορα test για Coronavirus και το μαγνητοσκόπησαν για να δείξουν στο κοινό πόσο εύκολο ήταν. Και οι δύο βγήκαν αρνητικοί στο τεστ και αυτό ηρέμησε τη βασιλική οικογένεια όσο να πεις. «Η Zara και εγώ κάναμε το τεστ, το οποίο κυριολεκτικά ήταν ένα λεπτό για να χορηγήσουμε ένα δείγμα αίματος και το τρέξαμε μέσω του κιτ δοκιμής Bio Sure με τα αποτελέσματά μας να βγαίνουν σε λιγότερο από 10 λεπτά», δήλωσε ο Mike. «Το VHealth Passport είναι δοκιμαστικό-αγνωστικό, επομένως μπορεί να λειτουργήσει με όλα τα εγκεκριμένα κιτ δοκιμών COVID-19 ή δοκιμές βάσει εργαστηρίου».

Η Zara πρόσθεσε, «πρόκειται για μια πραγματικά συναρπαστική νέα τεχνολογία που έχει τόσο μεγάλες δυνατότητες για τον ιππικό κόσμο. Για τους αναβάτες, που ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα και σε άλλες χώρες, αυτό δίνει τη διαβεβαίωση ότι έχουν κάνει τεστ και ότι είναι αρνητικοί για τον Covid. Και για όσους εργάζονται σε εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού υποστήριξης, των εθελοντών και των ίδιων των οπαδών, δίνει την αυτοπεποίθηση πως θα επιστρέψουμε στο άθλημα που αγαπάμε και πως θα «εκτελέσουμε» ξανά τις μεγάλες εκδηλώσεις».

Το βασιλικό ζευγάρι είναι Global Sporting Ambassadors για τη βρετανική εταιρεία τεχνολογίας κυβερνοχώρου VST Enterprises Ltd (VSTE), η οποία ανέπτυξε το 10λεπτο τεστ.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης