H ατάκα του Brad Pitt για την Angelina, που… δεν θα της αρέσει καθόλου

Ο star είναι τρελά ερωτευμένος!

Ιδιαίτερη και μπερδεμένη θα περιγράφαμε τη σχέση του Brad Pitt με την 27χρονη Nicole Poturalski, η οποία όπως μάθαμε είναι ήδη παντρεμένη με πλούσιο κύριο, αλλά ο γάμος τους είναι «ανοιχτός» οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα η Nicole να έχει και σχέση με τον Brad!!!

Tελοσπάντων η κοπέλα είναι καλλονή, και είναι απολύτως λογικό ο διάσημος γόης να έχει μαγευτεί από τα κάλλη της. Οι paparazzi φωτογραφίες που τους δείχνουν μαζί, κάνουν το γύρο του κόσμου και απεικονίζουν έναν Brad… μες στα μέλια!!!

Και αφού τους καμαρώσαμε και λίγο ζηλέψαμε την τύχη της Nicole, έρχεται και μία είδηση η οποία μας επιβεβαιώνει ότι εδώ μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο.

Που λέτε ο Brad πήγε πρόσφατα τη Nicole στο Chateau Miraval, στο τεράστιο κτήμα του στη Γαλλία, το οποίο είχε αγοράσει φυσικά με την Angelina, ενώ εκεί έλαβε χώρα και η γαμήλια τελετή τους, στις 23 Αυγούστου του 2014. Δεν ήταν λίγοι από το οικείο περιβάλλον του Brad που τον συμβούλευσαν να μην πάει το νέο του κορίτσι στο συγκεκριμένο μέρος, μιας και αυτό δε θα αρέσει καθόλου στην Angie.

Ο Brad όμως είχε μία απάντηση η οποία δε σηκώνει πολλές κουβέντες. Δες την παρακάτω gallery:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης