H αποκάλυψη για την νταντά του Archie ξάφνιασε τους πάντες

Πατούλια Κατερίνα

Το νέο βιβλίο για την ζωή της Meghan και του Harry αποκαλύπτει τα πάντα

Ακόμα μια λεπτομέρεια για την ζωή της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry έγινε μέσα από το βιβλίο Finding Freedom, Βρίσκοντας την Ελευθερία που κυκλοφορεί και στα Ελληνικά.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα διαβάζουμε, η νέα μαμά Meghan αποφάσισε να απολύσει την νταντά που είχε προσλάβει για να την βοηθάει στην φροντίδα του γιου της Archie, την δεύτερη κιόλας μέρα.

Σύμφωνα με όσα γράφουν ο Omid Scobie και η Carolyn Durand, ο Harry και η Meghan αναγκάστηκαν να απολύσουν την νταντά στην μέση κιόλας της δεύτερης βάρδιάς της χαρακτηρίζοντάς την μη επαγγελματία και ανεύθυνη.

Κι όχι μόνο. Η νταντά μεν αντικαταστάθηκε γρήγορα με μια πολύ καλή νταντά που έκανε υπέροχη δουλειά αλλά μετά την εμπειρία με την πρώτη νταντά, το πριγκιπικό ζεύγος δεν κατάφερε να κοιμηθεί όλο το βράδυ χωρίς να σκεφτεί τον Archie.



Εν τέλει, ο Harry αλλά κυρίως η Meghan αποφάσισαν να έχουν ένα άτομο να τους βοηθάει με την φροντίδα του μωρού τα πρωινά και ανέλαβαν μόνοι τους το βραδινό ξενύχτι.

Όπως θυμάσαι σίγουρα βέβαια, το διάστημα εκείνο, στο σπίτι παρέα με την Meghan και τον Harry βρισκόταν στο Frogmore Cottage με την μαμά της δούκισσας, Doria Ragland.

Το βιβλίο Finding Freedom κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης