Η 48χρονη σταρ έκανε tb και το κορμί της είναι σε άλλο επίπεδο

Δεν είναι τυχαία μία από τις πιο εκρηκτικές ηθοποιούς.

Ο καθένας μας σήμερα έχει ξεχωρίσει τους αγαπημένους του διάσημους ανθρώπους. Μπορεί αυτοί να είναι ηθοποιοί, τραγουδιστές, καλλιτέχνες κάθε χώρου και όποιος/όποια ανταποκρίνεται με κάποιον τρόπο στα δικά του γούστα. Αν σου πει κάποιος να πεις μία λίστα με τους celebrities που ακολουθείς, εύκολα θα σου έρθει στο μυαλό μία πεντάδα και πολλά ονόματά της θα βρίσκονται και άλλων.

Είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι υπάρχουν διάσημοι με εκατομμύρια followers εντός κι εκτός Instagram που έχουν πέραση στον κόσμο. Όπως η 48χρονη ηθοποιός, στην οποία ανήκει η φωτογραφία με το συγκλονιστικό κορμί πιο πάνω.

Η σταρ είναι μία καλλονή με χυμώδεις αναλογίες και ειδικά το ανδρικό κοινό περιμένει πώς και πώς την κάθε της φωτογραφία. Η ίδια ποζάρει συχνά τον φακό ενδιάμεσα από τις σειρές και τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί και, παράλληλα, απολαμβάνει τη ζωή της με τον γοητευτικό σύζυγό της και επίσης σταρ του Hollywood που ενθουσίασε το κοινό με τον ήρωά του στο True Blood.

Η καλλονή, τώρα, αποφάσισε να κάνει ένα throwback από τη δεκαετία των 90s, η οποία και συγκέντρωσε πάνω από 600 χιλιάδες likes μέσα σε μία μέρα.

Δες στη συνέχεια.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης