Κάτι πρωτόγνωρο θα συμβεί στο σπίτι της βασιλικής οικογένειας τον Σεπτέμβρη

Να και κάτι που δεν περίμενες να ακούσεις.

Η βασιλική οικογένεια πάντα είχε τους δικούς της κανόνες. Γραπτούς και άγραφους. Τα μέλη της πρέπει να τους ακολουθούν πιστά για να μην ταράξουν τη συνήθεια στην οποία έχουν μάθει να ζουν και κατά βάση αρκούνται στις δημόσιες εμφανίσεις για τις υποχρεώσεις τους στο κοινό και στην κατ’ οίκον διαβίωση.

Δύσκολα, λοιπόν, θα δούμε κάτι «ξένο» ή μη συνηθισμένο και, όταν αυτό γίνεται από κάποιο νεότερο μέλος της οικογένειας, μάλλον περιμένουμε την αντίδραση της βασίλισσας Ελισάβετ στο άκουσμα των νέων και τις πιθανές κυρώσεις που μπορεί να επιβάλλει.

Με τον κορονοϊό, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο ιδιαίτερα. Η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος μπήκαν κατευθείαν σε καραντίνα, αφού και λόγω ηλικίας ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες που χρειάζονται τη μεγαλύτερη προσοχή. Οι υπόλοιποι πρόσεχαν, μεν, βλέπαμε κάποιες δημόσιες εμφανίσεις τους, δε, όπως της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Αμερική, όπου έχουν μετακομίσει.

Όπως και να το κάνεις, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στην καθημερινότητά μας εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο σε μία από τις ιδιοκτησίες της βασιλικής οικογένειας κάτι πρωτόγνωρο θα συμβεί στα τέλη του μήνα…

Η Ελισάβετ αποφάσισε να διαθέσει το Sandringham Estate στο κοινό για drive-in σινεμά από τις 25 μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου.




«Απολαύστε ένα υπέροχο βράδυ στους κήπους του Sandringham με φόντο το σπίτι του Sandringham. Χαλαρώστε και απολαύστε μία ή και τις δύο διάσημες ταινίες την ώρα που απολαμβάνετε φανταστικό street food και ροφήματα από τοπικές μπυραρίες και αποστακτήρια»

«Αναβαθμίσεις σε εισιτήρια είναι διαθέσιμες για μόνο 7,50 λίρες για να προσθέσετε καρέκλα, τραπέζι, popcorn και ξεχωριστό χώρο στο πλάι για το αυτοκίνητό σας»

Σε περίπτωση που το σκέφτεσαι, τα εισιτήρια κοστίζουν 32,50 λίρες και περιλαμβάνεται μεγάλη λίστα με ταινίες: 1917, Rocketman, Toy Story, The Greatest Showman, A Star Is Born.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης