«Είσαι έγκυος;»: Η αποστομωτική απάντηση της Jennifer Garner

Σε ερώτηση follower στο Instagram. 

Mπορεί ο πρώην σύζυγός της Ben Affleck να είναι τρελά ερωτευμένος με την Ana De Armas και να φιλιούνται με πάθος όπου σταθούν και όπου βρεθούν, σε σημείο που καταντάει κουραστικό, αλλά εκείνη φαίνεται ότι διατηρεί αρκετά πιο χαμηλό προφίλ σε ό, τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή.

Αναφερόμαστε στην Jennifer Garner η οποία διατηρούσε σχέση με τον John Miller και χώρισαν μέσα στο καλοκαίρι. Και μπορεί ο φωτογραφικός φακός να την είχε απαθανατίσει στην παραλία με τον Bradley Cooper και την κόρη του Lea, οι υποψίες για σχέση διαψεύστηκαν μιας και οι δύο stars είναι μόνο καλοί φίλοι.

Σε video λοιπόν που ανέβασε η Garner στο Instagram account της, μας δείχνει ένα υπέροχο μέρος που μοιάζει με φάρμα, όπου είναι το μέρος που την ξεκουράζει, όπως διευκρίνισε. Φορώντας λοιπόν σαλοπέτα και γαλότσες, έδειχνε ευτυχισμένη και ενθουσιασμένη.

Και μιας και φόρεσε σαλοπέτα, δεν θα μπορούσαν αν μην την ρωτήσουν αν… είναι έγκυος! Η απάντησή της ήταν αποστομωτική: «Είμαι 48, έχω τρία υγιή παιδιά και δεν είμαι έγκυος, ούτε και πρόκειται να μείνω. Το έχω αφήσει πίσω μου αυτό. Τώρα αν πήρα κιλά εξαιτίας της καραντίνας… Αυτό είναι ένα άλλο θέμα!».

Με λίγα λόγια, μία γυναίκα δεν μπορεί να παχύνει, αμέσως θα πρέπει να είναι έγκυος!



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης