Η Μαρία Μπεκατώρου ξεκίνησε τη μέρα της με ένα quote γεμάτο... αισιοδοξία

Μία διαφορετική φωτογραφία από την παρουσιάστρια.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μία γυναίκα που πλέον ακολουθεί πολύς κόσμος. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στους πάνω από 400 χιλιάδες followers της στο Instagram που βρίσκονται σε αναμονή για κάθε της post. Πρόκειται για πολλούς περισσότερους που την απολαμβάνουν μέσα από την τηλεόραση και τις εκπομπές της και που χρόνια τώρα στέκονται μαζί της στην πορεία της στον τομέα της παρουσίασης.

Η ίδια ξεκίνησε από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ και, αφού το ταλέντο της έγινε αντιληπτό, εμφανίστηκε στο Mega για χάρη του Just the 2 of Us, αναλαμβάνοντας για το ίδιο κανάλι το MasterChef Junior. Έκτοτε, το όνομά της είχε πια καθιερωθεί και πλέον δε σταματάμε να τη βλέπουμε στη μικρή οθόνη.




Η Μαρία, πάντως, φροντίζει παράλληλα να διατηρεί πλήρως ενημερωμένο το προφίλ της. Βλέπουμε να ανεβαίνουν φωτογραφίες από τη δουλειά της, από την καθημερινότητά της εκτός αυτής και ενίοτε inspirational quotes, όπως αυτό που έκανε story εχθές.

Μόλις το δεις, θα σου δώσει λίγη έμπνευση για να αρχίσεις τη μέρα σου και να μην αφήνεις ατυχίες και αναποδιές να σε σταματούν από την επίτευξη των στόχων σου. Για όλα, χρειάζεται μία λέξη που για πολλούς δεν είναι αγαπημένη, η υπομονή.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις το quote που ανέβασε η παρουσιάστρια.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης