Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε την πιο αξιολάτρευτη φωτογραφία με τον γιο της

Μία από τις ωραιότερες φωτογραφίες.

Όλοι αγαπάνε τη Σίσσυ Χρηστίδου. Ήδη από τις εποχές που πρωτοεμφανιζόταν στην τηλεόραση, στο πάνελ των κεντρικών παρουσιαστών. Έκτοτε, τα πράγματα άλλαξαν πολύ. Πλέον, εκείνη είναι η κεντρική παρουσιάστρια και η οικοδέσποινα των εκπομπών της. Είναι, μάλιστα, τόσο επιτυχημένη που έχει δημιουργήσει μέχρι και το δικό της κανάλι στο YouTube, όπου ανεβάζει μερικά από τα πιο ωραία vlogs που έχουμε δει.




Ωστόσο, η Σίσσυ δεν είναι μόνο παρουσιάστρια. Τα τελευταία χρόνια, είναι μαμά δύο υπέροχων αγοριών, του Φίλιππου – Ραφαήλ και του Μιχαήλ – Αγγέλου. Τα παιδιά δε μας τα δείχνει στο πρόσωπο για να τα προστατεύσει από την έκθεση, αλλά υπάρχουν άλλοι τρόποι να μας μεταδώσει την αγάπη που υπάρχει μεταξύ τους.

Την έχουμε δει μαζί να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό έχοντας κάποιο στην αγκαλιά της και, τώρα, ήρθε η ώρα να ανεβάσει άλλη μία αξιολάτρευτη λήψη. Σε αυτήν, βλέπουμε το πρόσωπό της και το χέρι της να κρατάει ένα μικρό χεράκι, λέγοντας «This little hand, that worths it all...».

Η ανάρτηση είναι πραγματικά υπέροχη και συγκέντρωσε πάνω από 30 χιλιάδες likes μέσα σε έξι ώρες. Όχι ότι απορούμε με την τόση «ζεστασιά» που αποπνέει.

Δες τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης