Μαρία Μπεκατώρου: Ποζάρει με mini μαύρο φόρεμα και το σώμα της είναι σούπερ

Η παρουσιάστρια εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της.

Είναι πολλές οι celebrities που κατά καιρούς μας δείχνουν την αλλαγή του σώματός τους, όταν καταφέρνουν να επιτύχουν τους στόχους τους. Και ο κόσμος, όπως είναι φυσικό, βρίσκεται σε αναμονή τέτοιων φωτογραφιών. Τέτοιες μεταμορφώσεις, άλλωστε, δεν είναι και τόσο εύκολο να συμβούν. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή, ώστε να ακολουθείς καθημερινά το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής και κάποιες μέρες είναι πιο δύσκολες από τις άλλες.

Η Μαρία Μπεκατώρου, για παράδειγμα, φαίνεται ότι φροντίζει το σώμα της. Τα τελευταία χρόνια, παρατηρούμε κάθε φορά και περισσότερο πόσο γυμνασμένο είναι το κορμί της και, ειδικά συγκεκριμένα σημεία, όπως τα χέρια και τα πόδια, είναι πολύ σμιλευμένα και σου δίνουν τα fitness goals που ζητάς.




Πρόσφατα, η λαμπερή παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία φορούσε ένα mini μαύρο φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε τις καλλίγραμμες αναλογίες της. Η εν λόγω φωτογραφία έχει ξεπεράσει αυτήν τη στιγμή τα 15 χιλιάδες likes και οι followers της έκαναν σχόλια που την αποθέωναν.

Μόλις δεις τη λήψη της στην παρακάτω gallery θα καταλάβεις προς τι τα likes και τα σχόλια των χρηστών -πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για μία από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες της εγχώριας showbiz.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης