Η Χαρά Παππά εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ και της πηγαίνει πολύ

Η πρώην συμμετέχουσα του GNTM εντυπωσιάζει.

Με κάθε σεζόν του Greece’s Next Top Model εμφανίζονται όλο και περισσότερα κορίτσια που καταφέρνουν να κρατήσουν μια θέση στις αγαπημένες διάσημες του κόσμου. Και η αλήθεια είναι ότι το έχουν κάνει αρκετά ονόματα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Μερικά, μάλιστα, διατηρούν πολύ cool και ενημερωμένους λογαριασμούς στο Instagram, κάτι που βοηθάει στο να μένουν διαρκώς στην επικαιρότητα.

Πάρε το παράδειγμα της Χαράς Παππά. Ήδη από το ριάλιτι ξεχώρισε γιατί ήταν ένα από τα άτομα που ήταν κατά βάση εστιασμένα στο επαγγελματικό κομμάτι του παιχνιδιού. Έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για να γίνεται καλύτερη και εντυπωσίαζε την κριτική επιτροπή με τα φυσικά της χαρακτηριστικά. Μπορεί να μη βγήκε νικήτρια της σεζόν της, αλλά στη δημοφιλία του κόσμου βρέθηκε σίγουρα στις πρώτες θέσεις.

Από την αποχώρησή της από το παιχνίδι και μετά, πάντως, ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι πάνω από 130 χιλιάδες followers της το εκτιμούν δεόντως.

Χτες, λοιπόν, η Χαρά έκανε ένα story με boomerang, στο οποίο εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και η εικόνα ήταν ιδιαίτερα κολακευτική. Βγάζει κάτι πιο φρέσκο και νεανικό που της πηγαίνει πολύ, καθώς δε χρειάζεται και πολλά για να εντυπωσιάσει.

Δες τη στη συνέχεια.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης