Το κορμί της καραντίνας: Η Alessandra Ambrosio με σορτς είναι η απόλυτη καλλονή

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Ρίξε απλά μια ματιά στα πόδια της

Μια ημέρα πριν το ολικό lockdown και σκεφτόμαστε ήδη πώς θα περάσουμε τον μήνα αυτό. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρχει έντονη κινητικότητα στο μήνυμα με τον αριθμό 6 για εξωτερική άσκηση, αφού τα γυμναστήρια θα είναι κλειστά. Και αν βλέπουμε και φωτογραφίες όπως αυτές της Alessandra Ambrosio με τα καλλίγραμμα πόδια της σε πρώτο πλάνο, το σίγουρο είναι πως μόνο γυμναστική θα κάνουμε.

Μπορεί η ενός μήνα καραντίνα μας να ξεκινά αύριο ουσιαστικά, εμείς όμως έχουμε ήδη βρει ποιο είναι το #bodygoal του δεύτερου lockdown. Μπορεί τώρα να μην προετοιμαζόμαστε να βγούμε με μαγιό όμως πλησιάζει η εποχή των μελομακάρονων και επειδή όσο να πεις τα τιμούμε κάθε χρόνο, θέλουμε να έχουμε χάσει κάποια κιλά μέχρι εκείνες τις ημέρες που θα ξεκινήσουμε να τα φτιάχνουμε και να τα καταναλώνουμε.



Το #bodygoal λοιπόν της δεύτερης καραντίνας –γενικά όχι μόνο για τον ένα μήνα- είναι αυτό που είδαμε στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε η Alessandra Ambrosio. H 39χρονη καλλονή και πρώην supermodel της Victoria’s Secret απαθανατίστηκε στο δυτικό Hollywood να πηγαίνει στο γυμναστήριο και πάθαμε πλάκα με το κορμί της.



Η 39χρονη φορούσε ένα κοντό μαύρο σορτσάκι και ένα πορτοκαλί crop μακρυμάνικο μπλουζάκι και τα πόδια της απλά μας ζάλισαν. Οι αναλογίες της για μαμά δύο παιδιών είναι απίθανες και ελπίζουμε έστω να πλησιάσουμε τον στόχο μας μέσα στην καραντίνα.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης