Σοφία Καρβέλα: Με μια φωτό μας έδειξε πως περνάει την καραντίνα

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Έχεις δει πιο τρυφερή φωτογραφία;

Quarantine mode on και οι celebrities έχουν αρχίσει ήδη να ανεβάζουν στα social media πως περνούν ή πρόκειται να περάσουν την καραντίνα και το δεύτερο lockdown από εδώ και στο εξής. Και η Σοφία Καρβέλα ήταν μία από αυτές που μας έδειξε και τι έκανε πριν την καραντίνα και πως θα την περάσει από εδώ και στο εξής. Τι σημασία έχει που βρίσκεται στο εξωτερικό; Κι εκεί η ίδια κατάσταση επικρατεί πάνω κάτω.

Η κόρη της Άννας Βίσση πέρασε τη χθεσινή μέρα στην παιδική χαρά με τους γιους της και στο Instagram account της ανέβασε πολλές φωτογραφίες με τον Νίκο και τον Νέστορα να παίζουν ανέμελοι. Ωστόσο η πιο ωραία φωτό ever ήταν αυτή στην οποία η ίδια πόζαρε σπίτι τους με τους δύο γιους της αγκαλιά και γράφοντας την πιο ωραία λεζάντα.

Την έχουμε δει πολλές φορές στο Instagram να ποζάρει με τα δύο αγόρια της, όμως η φωτογραφία αυτή είναι τόσο όμορφη και τρυφερή, που σκέφτεσαι πως όσο δύσκολη και να είναι η καραντίνα με τέτοια παρέα και συντροφιά όλα θα πάνε περίφημα. Εμείς συγκεντρώσαμε στη gallery παρακάτω όλες τις φωτογραφίες που ανέβασε χθες με τους γιους της, αλλά και την πιο όμορφη που ποζάρουν αγκαλιά.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης