Μετά το σκάνδαλο, ήρθε ο χωρισμός: Το διάσημο ζευγάρι δεν άντεξε τα δημοσιεύματα

Aναμενόμενη η εξέλιξη αυτή. 

Είναι ίσως η απόλυτη πέτρα σκανδάλου των τελευταίων μηνών, μιας και κάτι αντίστοιχο μόνο σε σειρά ή ταινία έχουμε ξαναδεί. Κι όμως, η διάσημη ηθοποιός, η οποία χώρισε πρόσφατα από την 5 ετών σχέση της με επίσης διάσημο ηθοποιό-τον Matt Smith για την ακρίβεια-, έχει μέχρι στιγμής καταφέρει να καταστρέψει δύο… σπίτια!

Ο λόγος για την Lily James, η οποία κατηγορείται ότι σύναψε σχέσεις όχι με έναν, αλλά με δύο παντρεμένους συναδέλφους της. Αρχικά λοιπόν, είχαμε τις φωτογραφίες από την Ρώμη, όπου η 31χρονη αντάλλασσε καυτά φιλιά με τον 51χρονο Dominic West, τον οποίο πιθανότατα έχεις δει στη σειρά «The Affair».

Oι φωτογραφίες όπως ήταν φυσικό έκαναν το γύρο του κόσμου, και έφεραν τη σύζυγό του, Catherine FitzGerald, σε πολύ δύσκολη θέση. Παρόλα αυτά, το ζεύγος δήλωνε ότι θα συνεχίσει να είναι μαζί και αγαπημένο. Κάτι που δε συνέβη με τον Armie Hammer, τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Rebecca». Σύμφωνα με όσα ξέρουμε, οι δύο ηθοποιοί αντάλλαξαν ερωτικά μηνύματα, τα οποία «έπεσαν» στα χέρια της συντρόφου του Αrmie, κάτι που φυσικά είχε ως αποτέλεσμα να… χωρίσουν!

Και τώρα, όπως μας ενημερώνει η Daily Mail, Dominic West και Catherine FitzGerald φαίνεται πως ακολουθούν δρόμους χωριστούς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, το διαζύγιο είναι θέμα ημερών. Όπως μάλιστα φέρεται να είπε η Catherine, σε φίλους της, όλο αυτό είναι πολύ βαρύ για να μπορέσει να το διαχειριστεί, και δεν νομίζει να μπορέσει να το ξεπεράσει.

Δύο στα δύο η Lily. Θλιβερό.

Δες την παρακάτω gallery και video:



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης