Μαρία Σολωμού: Αυτό που είπε για τα φετινά Χριστούγεννα αξίζει βραβείο

Είμαστε ακριβώς στην ίδια διάθεση.

Έχουμε μάθει πια τη Μαρία Σολωμού. Μπορεί να την έχουμε γνωρίσει ως ηθοποιό μέσα στις άκρως επιτυχημένες σειρές της Ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο, από τα πρώτα της κιόλας βήματα έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό χάρη στην προσωπικότητά της. Πρόκειται για έναν πολύ αυθόρμητο άνθρωπο που αγαπάει πολύ το χιούμορ και δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει κάτι από την καθημερινότητα ανεκμετάλλευτο και να μην το αξιοποιήσει αναλόγως στο Instagram.

Χτες, για παράδειγμα, αποφάσισε να ανεβάσει μία σειρά από βίντεο -όπως κάνει συνήθως- και να μιλήσει για τη διάθεση στην οποία βρίσκεται στην παρούσα φάση. Έτσι όπως μίλησε στην κάμερα, πραγματικά δε θα μπορούσε να μας βρει πιο σύμφωνες.

Αν αναρωτιέσαι τι ακριβώς βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής μας, η απάντηση αφορά σε κάτι που βιώνουμε όλοι αυτήν την περίοδο. Η Μαρία, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, ζει υπό συνθήκες καραντίνας. Ξέρει ότι δεν μπορεί να βγει τις γιορτινές μέρες και να διασκεδάσει, οπότε, ακόμα και ρούχα να αγοράσει, δε θα αξιοποιηθούν με τον τρόπο που συνέβαινε παλιά. Αντί, όμως, να πει ότι αφού δε θα τα φορέσει σε κάποια γιορτή έξω, δεν υπάρχει και λόγος να ασχοληθεί, εκείνη αποφάσισε να ακολουθήσει μία εντελώς διαφορετική τακτική…

Όχι μόνο θα γιορτάσει τα φετινά Χριστούγεννα, όχι μόνο θα κάνει shopping, αλλά θα φορέσει τα πιο λαμπερά ρούχα για να γιορτάσει αντιστοίχως στο σπίτι της.

Επειδή, βέβαια, μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, δες τα παρακάτω βίντεο για να ταυτιστείς πλήρως στη φάση που είσαι.











© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης