Το μήνυμα της Μαλέσκου στη Μενεγάκη για τη γνωριμία τους

Για να δούμε θα γνωριστούν κι από κοντά;


Θυμάσαι που το καλοκαίρι που έγινε γνωστή η μεταγραφή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ, όλοι μιλούσαν για την «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης»;

Η Ιωάννα μετακόμισε στην Αθήνα και από τον Σεπτέμβριο μας κρατάει παρέα τα πρωινά με το Love It.

Και μπορεί η Μενεγάκη της Κρήτης να έγινε κάτοικος Αθήνας, όμως η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε, φέτος, να κάνει ένα διάλειμμα από τη μικρή οθόνη. Βέβαια, πριν λίγα εικοσιτετράωρα με ένα story στο Instagram, κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει, η Ωραία Ελένη της tv εξήγησε στους fans της πως της έχουν λείψει πολύ.

Την ανάρτηση αυτή έπαιξε ως βίντεο και η εκπομπή Love It, ενώ αμέσως μετά η Ιωάννα Μαλέσκου είχε ένα μήνυμα για τη Μενεγάκη.




«Κοίτα, εγώ δεν τη γνωρίζω. Τη γνωρίζω όπως και ο υπόλοιπος κόσμος. Εσείς έχετε συνεργαστεί μαζί της. Αλλά μιας και είμαστε και στη γειτονιά, Μελίσσια εγώ, Μελίσσια κι εσύ, Ελένη μου έλα να σε γνωρίσουμε κι από κοντά ή να έρθουμε εμείς», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.



Πρέπει να θεωρήσουμε απίθανο να βρεθεί η Ελένη καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας, αλλά ποιος ξέρει, ίσως τελικά οι δύο γυναίκες συναντηθούν τυχαία στη γειτονιά που κατοικούν!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης