Ο Σταύρος Νιάρχος θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Υπέροχα νέα για το ζευγάρι που παντρεύτηκε νωρίτερα αυτή τη χρονιά

Απομένουν μόλις 14 ημέρες για να φύγει η χρονιά που διανύουμε, και το 2020 συνεχίζει να μας βομβαρδίζει με ειδήσεις που μας εκπλήσσουν και που ορισμένες φορές δεν περιμέναμε να ακούσουμε. Μετά το ολιγόλεπτο σοκ που περάσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, με την ανακοίνωση της δίδυμης κύησης της Χριστίνας Μπόμπα, ήρθε ακόμη μια εγκυμοσύνη να κλείσει την εβδομάδα.

Ο Σταύρος Νιάρχος θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, και αυτή είναι σίγουρα μια πάρα πολύ όμορφη είδηση για το 2020. Η Dasha Zhukova, μια επιτυχημένη γυναίκα που γεννήθηκε στη Μόσχα και είναι η πρώην σύζυγος του ιδιοκτήτη του ποδοσφαίρου της Chelsea, Roman Abramovich, περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Σταύρο Νιάρχο.



Τα νέα δημοσιεύθηκαν από τον ιστότοπο της Νέας Υόρκης, Page Six. Η Zhukova και ο Νιάρxος γιόρτασαν τον γάμο τους νωρίτερα φέτος τον Ιανουάριο στο γοητευτικό ελβετικό χιονοδρομικό κέντρο St Moritz μπροστά από 30 επισκέπτες. Αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Ιούλιο και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν μια μικρή αρχική τελετή στο Παρίσι τον Οκτώβριο. Καλεσμένοι ήταν ο έμπορος Larry Gagosian και ο καλλιτέχνης Dustin Yellin, ενώ από celebrities το παρών έδωσαν οι David Beckham, Liv Tyler και Tory Burch.

Η 39χρονη Zhukova, και o Abramovich, χώρισαν φιλικά το 2017, όντας παντρεμένοι λιγότερο από μια δεκαετία. Η Dasha έχει δύο παιδιά με τον Ρώσο ολιγάρχη, έναν γιο και μια κόρη (που γεννήθηκαν στις ΗΠΑ), οπότε αυτό το παιδί θα είναι το τρίτο της. Ο δεύτερος γάμος της ρωσίδας κληρονόμου και του Νιάρχου πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του δημαρχείου St Moritz, με το κοντινό Kulm St Moritz Hotel (πέντε αστέρων) να φιλοξενεί τη δεξίωση τους. Οι δευτερεύοντες εορτασμοί ήταν εξίσου υπέρλαμπροι, με παρευρισκόμενους όπως η Kate Hudson, ο Orlando Bloom, η Karlie Kloss, η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγός της Edoardo Mapelli Mozzi.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης