Χαμός στο Instagram: Η Δέσποινα Βανδή ακολούθησε την Άννα Βίσση

Κι εκείνη με την κόρη της «απάντησαν» με follow back

Εδώ και δύο εβδομάδες επικρατεί μια μικρή αναταραχή στα social media και αυτό γιατί έγινε γνωστό, πως στον τελικό του J2Us θα είναι καλεσμένη η Άννα Βίσση. Και προφανώς καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό. Η Βίσση σε show που κριτής είναι η Δέσποινα Βανδή. Τα δύο αγαπημένα «Β» του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου θα συναντηθούν μαζί για πρώτη φορά και οι πιθανότητες να τραγουδήσουν μαζί είναι αρκετές.

Μπορεί το προηγούμενο Σάββατο το ντουέτο Γαρμπή –Βανδή να μας έφερε στο μυαλό πως βρισκόμαστε σε μπουζούκια το 2000. Κι εκεί που περιμένουμε με αγωνία τη συνάντηση αυτή κόλαφο, βλέπουμε στο Instagram την πιο τρομερή είδηση της εβδομάδας, μπορεί και του 2020 ή μπορεί και της τελευταίας δεκαετίας γενικά.

Δεν ξέρουμε αν σου το έχουμε πει, αλλά είμαστε fan της Soula Glamorous, κι εκεί που εχθές χαζεύαμε στο Instagram, πέσαμε πάνω ΣΤΑ stories της. Η Δέσποινα Βανδή έκανε follow την Άννα Βίσση και η Άννα φυσικά «απάντησε» με ένα follow back. Και όχι μόνο αυτό, follow την έκανε και η Σοφία Καρβέλα, και όπως αντιλαμβάνεσαι το ντουέτο αυτό παίρνει σταδιακά «σάρκα και οστά».

Δες παρακάτω τις φωτό από τα προφίλ τους και ούρλιαξε μαζί μας. Το Σάββατο θα γίνει ο απόλυτος χαμός και ναι, είμαστε έτοιμες.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης