Beyonce: Στηρίζει οικογένειες που πλήττονται από τον Covid και συγκινεί(vid)

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας!

Όλοι ξέρουμε πως η πανδημία έχει αφήσει πίσω της μεγάλες απώλειες και πολλοί άνθρωποι εκεί έξω αγωνίζονται σκληρά για τα απολύτως απαραίτητα, όλοι λοιπόν πρέπει να γινόμαστε μια γροθιά και να στηρίζουμε εκείνους που μας έχουν πραγματικά ανάγκη. Εκεί έξω πολλοί είναι οι… αφανής ήρωες των ημερών, ωστόσο υπάρχουν και πολλοί διάσημοι αστέρες που ενώνουν τις δυνάμεις τους και αξίζουν συγχαρητήρια. Μέσα σε αυτή τη μερίδα ανθρώπων κατατάσσεται και η Ariana Grande, με τον αγαπημένο της Dalton Gomez, αλλά και η Beyonce.

Η πιο εμβληματική φωνή των εορτών φέρνει το… θαύμα των Χριστουγέννων και στηρίζει εν μέσω πανδημίας τους ανθρώπους που κινδυνεύουν με έξωση ή ακόμη και κατάσχεση από τα σπίτια τους. Η ανακοίνωση ήρθε από το επίσημο προφίλ του φιλανθρωπικού Ιδρύματος της «BeyGood».

Η αλήθεια είναι πως τέτοιες πράξεις γενναιοδωρίας είναι αναγκαίες σε τέτοιες εποχές και η Beyonce στέκεται στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη, μάλιστα, δίνει απλόχερα ένα αξιοσημείωτο χρηματικό ποσό.

Το ποσό της επιχορήγησης ανέρχεται στα 5.000 δολάρια και αυτά τα χρήματα θα μοιραστούν σε 100 ανθρώπους αλλά και οικογένειες που πασχίζουν για τα αναγκαία αγαθά. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν μια αίτηση στο NAACP.org μέχρι τις 7 Ιανουαρίου και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει και δεύτερη επιχορήγηση.

Δες περισσότερα στο παρακάτω video:



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης