Οργή και αγανάκτηση για την Jennifer Aniston: Γιατί βάλλεται από παντού τα τελευταία 24ωρα;

Όσο και αν την αγαπάμε, στην προκειμένη παίρνει κόκκινη κάρτα!

Τα Χριστούγεννα πέρασαν, τα διαφορετικά φετινά Χριστούγεννα, και βαδίζουμε ολοταχώς για μία ιδιαίτερη και διαφορετική Πρωτοχρονιά. Εμείς, γιατί στον κόσμο των celebrities, και εννοούμε των stars του Hollywood, τα πράγματα δεν είναι όπως πιστεύουμε.

Αναμφισβήτητα έχουν όλοι επηρεαστεί από την πανδημία, είτε σε επίπεδο υγείας, είτε οικονομικό, είτε ακόμα και ψυχολογικό. Από την άλλη, είναι πολύ πιο εύκολη η καραντίνα όταν μένεις σε έπαυλη στο Malibu, σε σχέση με αυτή όταν μένεις σε δυάρι στο Περιστέρι (τυχαία επιλογή περιοχής). Και εδώ έρχεται η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των stars, οι οποίοι μάλλον ξεχνούν τι συμβαίνει εκεί έξω.

Μία από αυτές, είναι και η Jennifer Aniston, από την οποία ομολογουμένως δεν το περιμέναμε. Η λατρεμένη μας ηθοποιός, η sweetheart της Αμερικής, εδώ και δύο μέρες βάλλεται από παντού, και όταν λέμε παντού, εννοούμε τα… social media. Ο λόγος; Διοργάνωσε χριστουγεννιάτικο πάρτι με κεντρικό θέμα τον Covid-19 ενώ έφτιαξε μέχρι και αναμνηστικά στα οποία αναγραφόταν η φράση: «Η πρώτη μας πανδημία 2020».

Όπως αντιλαμβάνεσαι, και όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, το κοινό βγήκε εκτός εαυτού, και όχι άδικα αν με ρωτάς, κατηγορώντας την star για έλλειψη σεβασμού προς όλους εκείνους τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν πληγεί από την πανδημία σε ανθρώπινο επίπεδο και όχι μόνο.

«Ας γιορτάσουμε την πρώτη μας πανδημία όπου εκατομμύρια ανθρώπων έχουν πεθάνει. Ας φτιάξουμε μάλιστα και ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι», έγραψε εξοργισμένος χρήστης του Twitter, με έναν άλλο να μην είναι τόσο… ευγενικός: «Όλοι οι celebrities κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δεν έχουν σταματήσει να αποδεικνύουν πόσο αγνώμονες είναι, με όλα όσα δεν έχουν να κάνουν με αυτούς. Άνθρωποι χάνουν τις οικογένειές τους, αλλά όχι, η Aniston θεωρεί τέλεια ιδέα να γιορτάσει τον Covid».

Aπό την άλλη, υπήρξαν και αρκετοί υποστηρικτές της star, οι οποίοι υπενθύμισαν, ότι η Aniston είναι από τους λίγους διάσημους, που χρησιμοποίησαν τα social media τους, για να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο.

Εμείς ας πούμε, ότι ήταν μία άκρως άτυχη στιγμή της Jennifer η οποία εχυχόμαστε να μην επαναληφθεί.

Δες την παρακάτω gallery:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης