Θοδωρής Μαραντίνης: Η φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα και η ανακοίνωση

Τι έκπληξη μας επιφυλάσσει; 

Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες τραγουδιστές ενώ έχει υπάρξει ζευγάρι και με μία πολυαγαπημένη παρουσιάστρια. Ο λόγος για τον Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος πολλά χρόνια πριν, έβαλε στοίχημα να κάνει… ροκ στην Ελλάδα και όπως όλα δείχνουν το κέρδισε!

Ο Θοδωρής λοιπόν, εκτός από τη μουσική, έχεις άλλες δύο μεγάλες αγάπες, και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους δύο του γιους, Φίλιππο και Μάικ, τους οποίους έχει αποκτήσει με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Το ζευγάρι, το οποίο αποφάσισε να χωρίσει, ενάμιση χρόνο πριν -όλοι θυμόμαστε την ανακοίνωση στο Instagram- παραμένουν φίλοι για χάρη των δύο τους παιδιών. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί, σε γενέθλια ή οικογενειακές εξορμήσεις, αποδεικνύοντας ότι όντως οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές.

Και μπορεί μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο να μην έχει προχωρήσει τη ζωή του-τουλάχιστον σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε- ο Θοδωρής έκανε μόλις χθες μία πολύ τρυφερή ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, πρόκειται να γίνει θείος, μιας και η αδερφή του, Μαρία Μαραντίνη είναι έγκυος.

Ο περήφανος θείος ανέβασε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της αδερφής του, ανακοινώνοντας το χαρμόσυνο νέο!

Δες την παρακάτω gallery:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης