Στα άκρα η ηθοποιός με τον σύζυγό της: Έκανε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα

Βαθιά κρίση στη σχέση του ζευγαριού.

Μετά την αίτηση διαζυγίου τον Ιούλιο του 2020, η ηθοποιός ξαναπερνάει στην αντεπίθεση καταθέτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του πρώην συζύγου της, σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που δημοσίευσε το TMZ.

Μιλάμε για την ηθοποιό Christina Ricci και τον σύζυγό της James Heerdegen, που φτάνουν την κόντρα τους στα άκρα, με την Ricci να υποστηρίζει πως ο πρώην της ξεκίνησε να την κακοποιεί τον Δεκέμβριο του 2019, όταν εκείνη του ζήτησε διαζύγιο για πρώτη φορά ενώ με την καραντίνα του Μαρτίου του 2020, βρέθηκε όπως αναφέρει παγιδευμένη σε ένα σπίτι με έναν βίαιο άντρα.

Στα νομικά έγγραφα η ηθοποιός υποστηρίζει πως ο πρώην της, της επιτέθηκε δύο φορές μέσα στον Ιούνιο του 2020 πετώντας της έναν καφέ και μια καρέκλα.

«Ο μόνος τρόπος να νιώσω πως σε λυπάμαι είναι όταν θα σε κόψω σε μικρά κομμάτια, κάτι που με έκανε να πιστέψω πως θα μπορούσε να με σκοτώσει», τονίζει η Ricci.

Οι δικαστές που εξέτασαν τα ασφαλιστικά μέτρα, διέταξαν τον ο Heerdegen να παραμένει 90 μέτρα μακριά από την Christina και τον εξάχρονο γιο τους Freddie και διέταξαν να μην έχει καμία επαφή μαζί τους.

Η Ricci ζητά επίσης να μπλοκαριστεί το ηχητικό και το βίντεο ντοκουμέντο που έχει στα χέρια του ο πρώην της με άγνωστο περιεχόμενο, φοβούμενη πως το θέλει για να την ντροπιάσει και να την εξευτελίσει.

Tι λέει όμως ο δικηγόρος της άλλης πλευράς.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης