Η ατάκα του μικρού γιου της Φαίης Σκορδά για τη συνεργασία με τον μπαμπά του Γιώργο Λιάγκα

Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο τηλεοπτικό πλευρό της Φαίης Σκορδά είναι πια γεγονός και ο παρουσιαστής από χθες, με ένα σταθερό ποστ στο Instagram μας είχε ετοιμάσει για το comeback του.

«Aπό αύριο ξανά μαζί με τη Φαιή Σκορδά στο Πρω1νό ΑΝΤ1, στην εκπομπή που δημιουργήσαμε μαζί με τόση αγάπη πριν δέκα χρόνια. Μαζί μας, μπροστά και πίσω από τις κάμερες φίλοι και συνεργάτες, η πιο δυνατή παρέα της Ελληνικής τηλεόρασης, αποφασισμένοι με κέφι και καλή διάθεση, να σας κάνουμε να περνάτε όμορφα όπως όλα αυτά τα δέκα χρόνια.

Σας περιμένουμε από αύριο και κάθε μέρα στις 10 το πρωί να συνεχίσουμε όλοι μαζί την αγαπημένη μας τηλεοπτική πρωινή συνήθεια», έγραψε ο Γιώργος χαρακτηριστικά.

Στο τέλος μάλιστα της σημερινής εκπομπής κι ενώ ο Γιώργος με τη Φαίη «ανέκριναν» τον Σάκη Τανιμανίδη, ήταν εκείνος που άνοιξε την κουβέντα για το τηλεοπτικό τους ταίριασμα τονίζοντάς τους πως αυτό που κάνουν, όντας χωρισμένοι αποτελεί ένα σπουδαίο παράδειγμα και για άλλες οικογένειες εκεί έξω.

Κάπου εκεί λοιπόν, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος και έκανε την αποκάλυψη για τους γιους του. Μπορεί να ήταν η Φαίη εκείνη που είχε την ιδέα για την τηλεοπτική επιστροφή του Λιάγκα στο πλευρό της, όμως τα νέα για τη συνεργασία τα αποκάλυψε ο Γιώργος στους δύο γιους τους.



Τι είπαν όμως οι δύο γιοι του ζευγαριού και ποια ήταν η ατάκα- φωτιά του μικρού Δημήτρη Λιάγκα;

Θα το μάθεις παρακάτω.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης