Η νέα φωτογραφία της Σοφίας Καρβέλα έκανε την Άννα Βίσση να σχολιάσει

Εμμέσως, απάντησε στον εγγονό της!

Η Σοφία Καρβέλα είναι μία πολύ διαφορετικά υπέροχη περίπτωση celebrity με ωραίο λογαριασμό στο Instagram. Είναι πολύ ενεργή και τακτική στις αναρτήσεις που κάνει για να κρατάει τους followers της ενημερωμένους και με αμείωτο ενδιαφέρον είτε αποφασίζει να δημοσιεύσει κάτι σχετικό με τη δουλειά της είτε αναφορικά με την πανέμορφη οικογένειά της.

Με τούτα και μ’ εκείνα, οι διάσημοι γονείς της δεν αποτελούν τη μοναδική αιτία που βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο. Αντιθέτως, η κόρη της Άννας Βίσση έχει κερδίσει δικαιωματικά τη θέση της ανάμεσα στους αγαπημένους μας celebrities.




Ωστόσο, πρόσφατα, έγινε και κάτι άλλο. Ανάμεσα στις διάφορες αναρτήσεις της στο προφίλ της, βρέθηκε μία φωτογραφία, στην οποία βρέθηκε να ποζάρει πιο στυλάτη και εντυπωσιακή από ποτέ. Το, δε, caption έγραφε: «Το παιδί μου είπε ότι δείχνω πολύ cool, οπότε με τράβηξε φωτογραφία. Να τη. #morningmotivation»

Πραγματικά, ενώ ξέρουμε ότι η Καρβέλα ασχολείται με τη μόδα και ότι πάντα έχει στυλ, η εν λόγω φωτογραφία ξεχώρισε κατευθείαν ως χειμερινό look και ιδιαίτερα ο υπέροχος μπερές που φορούσε.

Η διάσημη μαμά της είδε το θέαμα και δεν άντεξε να μην αφήσει το δικό της σχόλιο, απαντώντας εμμέσως στον εγγονό της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία και το σχόλιο της τραγουδίστριας.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης