Η Κατερίνα Καινούργιου μοιάζει σαν μία super cool νύφη στις νέες της photos

Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους...

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα κορίτσι που όλοι έχουμε στις top επιλογές μας όσον αφορά στις celebrities. Η δημοφιλία της έχει αρχίσει πολλά χρόνια πριν, όταν ο κόσμος την παρακολουθούσε στα πλατό των διάσημων τηλεοπτικών εκπομπών στις οποίες συμμετείχε. Σιγά-σιγά, με σκληρή δουλειά και ένα χαμόγελο στα χείλη, η Καινούργιου είναι σήμερα μία από τις πιο αγαπημένες οικοδέσποινες τηλεοπτικών εκπομπών.

Όλον αυτόν τον καιρό που βρισκόμαστε σε καραντίνα, η ξανθιά παρουσιάστρια μάς κρατάει την πιο όμορφη συντροφιά μέσα από τους δέκτες μας. Ωστόσο, ο λογαριασμός της στο Instagram είναι το μέρος στο οποίο ανεβάζει τακτικά τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες.




Χτες, συγκεκριμένα, η Καινούργιου έκανε μία ανάρτηση με δύο φωτογραφίες. Σε αυτές, φοράει ένα λευκό mini φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες και στα χέρια της κρατάει μία υπέροχη ανθοδέσμη. Όπως μπορείς να φανταστείς, το θέαμα παραπέμπει σε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Η παρουσιάστρια μοιάζει με μία cool νύφη που ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

Οι εικόνες είναι πραγματικά πολύ λαμπερές και αποδεικνύουν ότι το λευκό είναι σίγουρα ένα από τα χρώματα που πηγαίνουν πολύ στην επιδερμίδα της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες που ανέβασε η παρουσιάστρια.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης