Θυμάσαι πού είδες την Τάμτα για πρώτη φορά πριν από 17 χρόνια;

Για να δούμε πόσο καλή μνήμη έχεις;

Η Τάμτα είναι μία από τις τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής που διαγράφει μία μεγάλη και λαμπρή πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Πριν από ενάμιση μήνα περίπου έγινε 40 ετών (απίστευτο μας φαίνεται) και αν μας ρωτάς όταν τη βλέπουμε δεν την κάνουμε με τίποτα για πάνω από 30. Η μουσική της καριέρα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη και οι συνεργασίες της είναι όλες εξαιρετικές αυτά τα χρόνια.

Πριν από δύο χρόνια μάλιστα εκπροσώπησε και την Κύπρο στη Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο Ισραήλ, με το τραγούδι Replay. Θυμάσαι όμως που είδες την Τάμτα για πρώτη φορά πριν από δεκαεφτά χρόνια;

Η Τάμτα Γκοντουάτζε, γνωστή απλά ως Τάμτα, είναι Ελληνογεωργιανή τραγουδίστρια που ζει και δραστηριοποιείται κυρίως στην Ελλάδα.

Η 40χρονη έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο ελληνικό talent show «Super Idol», τραγουδώντας σε ντουέτο «Το άλλο μου μισό», με τον νικητή του σόου, Σταύρο Κωνσταντίνου. Λίγο πριν την έναρξη της Eurovision του 2019, η Τάμτα είχε ανεβάσει στο Instagram account της ένα βίντεο story, στο οποίο μας έδειχνε την πρώτη της οντισιόν στο Super Idol, το 2004.

Εκεί ήταν μόλις 23 ετών και τα ελληνικά της δεν ήταν και τόσο καλά, μιας και δεν είχε πολλά χρόνια που βρισκόταν στη χώρα μας. Και μπορεί η Τάμτα να μην κέρδισε το Super Idol, κέρδισε όμως μια θέση στις καρδιές μας. Ο κόσμος της άνοιξε την αγκαλιά του, και απέκτησε εδώ ακόμη μία οικογένεια με όλους της τους fans.



Η Τάμτα έχει κυκλοφορήσει τέσσερα CD, από τα οποία τα δύο έχουν επανακυκλοφορήσει και τρία CD singles. Έχει αποκτήσει επτά βραβεία και έχει συνεργαστεί με πάρα πολλά ονόματα της ελληνικής και της ξένης μουσικής σκηνής. Έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο μιούζικαλ, έχει δώσει την φωνή της σε παιδική ταινία, έχει συμμετάσχει ως κριτής στο «The X Factor» της Ελλάδας και της Γεωργίας, έχει σχεδιάσει την δική της σειρά ρούχων σε συνεργασία με την Attrativo και έχει παρουσιάσει τηλεοπτικά μια επίδειξη μόδας με μουσική.

Το 2019 όπως ήδη σου αναφέραμε εκπροσώπησε την Κύπρο στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, με το τραγούδι «Replay» και έλαβε την 13η θέση.

Δες τη παρακάτω στις οντισιόν του Super Idol και φρέσκαρε τη μνήμη σου.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης