Με αυτές τις ασκήσεις η Kylie Jenner διατηρεί τους juicy γλουτούς της

Δες τα βίντεο και πάρε ιδέες.

Η Kylie Jenner είναι η βενιαμίν της οικογένειας KarJenner και αν και είναι μόλις 23 ετών είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα. Το 2018 έγινε για πρώτη φορά μανούλα, φέρνοντας στον κόσμο τη μικρή Stormi Jenner Webster, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της τότε Travis Scott. Μπορεί να είναι περισσότερο γνωστή για τη συμμετοχή της στο οικογενειακό show Keeping Up With The Kardashians, το 2015 όμως ξεκίνησε τη δική της συλλογή με καλλυντικά, με την επωνυμία Kylie Cosmetics.

Το 2017 μπήκε στην λίστα Celebrity 100 του περιοδικού Forbes και έγινε το νεαρότερο άτομο που έχει μπει σε αυτή την λίστα. To 2018 μπήκε στην λίστα «America's Women Billionaires» του περιοδικού Forbes, έχοντας την 27η θέση και περιουσία 900 εκατομμυρίων δολαρίων. Η 23χρονη reality star είναι επίσης γνωστό πως διαθέτει και ένα εξαιρετικό κορμί.

Οι αδερφές KarJenner έφεραν στη μόδα ένα πολύ διαφορετικό σωματότυπο, τον οποίο πλέον αρκετές γυναίκες προσπαθούν να αντιγράψουν και να αποκτήσουν. Οι διάσημες αδερφές έκαναν μόδα τις καμπύλες και αυτό είναι κάτι που έχουμε αντιληφθεί τα τελευταία χρόνια. Η Kylie έχει απίστευτο σώμα και αν σκεφτείς πως έχει κάνει κι ένα παιδί τότε δεν μπορείς παρά να τη χειροκροτήσεις.



Πώς διατηρεί όμως αυτές τις καμπύλες και αυτούς τους juicy γλουτούς η Kylie Jenner; Πριν από μερικές ώρες ανέβασε κάποια story στα οποία έκανε ασκήσεις γυμναστικής στο σπίτι της. Ασκήσεις που μπορείς να κάνεις κι εσύ στο σπίτι σου. Και μπορεί να μην έχεις τον ιδανικό εξοπλισμό σπίτι σου, μπορείς όμως να βγεις για τρέξιμο έξω, να ανεβοκατέβεις στις σκάλες του σπιτιού σου και να κάνεις κοιλιακούς.



Δες τις ασκήσεις της Kylie και πάρε ιδέες.





© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης