Δες πώς είναι σήμερα το super model των 90's Eva Herzigová που έκλεισε χθες τα 48

Το περίμενες;

Ποιος δεν την θυμάται στην πρώτη της διαφήμιση που έκανε όλο τον ανδρικό πληθυσμό να την ποθεί. Τότε, το 1994, όπου η Τσεχοσλοβάκα καλλονή έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο στην πρώτη καμπάνια του Wonderbra. Ο τότε καλλιτεχνικός διευθυντής διαφημίσεων Trevor Beattie, εμπνεύστηκε μια διαφήμιση για την εκστρατεία της Wonderbra με τίτλο «Hello Boys». Στην αφίσα βλέπαμε μια κοντινή φωτογραφία της Eva Herzigova η οποία φορούσε μόνο τα μαύρα εσώρουχά της, και δίπλα υπήρχαν μόνο δύο λέξεις: «Γεια σας αγόρια».

Η αφίσα όπως ήταν αναμενόμενο έκανε μεγάλη αίσθηση σε όλο τον κόσμο με αποτέλεσμα να φτάσει ακόμη και σε έκθεση του Victoria and Albert Museum στο Λονδίνο.

Από τότε η δίμετρη καλλονή δε σταμάτησε να συμμετέχει στις μεγαλύτερες επιδείξεις μόδας του πλανήτη, να αποτελεί το πρόσωπο διάσημων οίκων καλλυντικών και ειδών πολυτελείας ενώ κάθε εμφάνισή της μεταφραζόταν σε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

Η Herzigová ξεκίνησε το μόντελινγκ το 1989, σε ηλικία δεκαέξι ετών και όπως έδειξε η πορεία της αποτέλεσε ένα αγαπημένο παιδί της μόδας αφού δεν απασχόλησε ποτέ τα ΜΜΕ με τις σκανταλιές και τις ίντριγκές της.

Σήμερα, έχοντας αισίως από χθες σβήσει τα 48 κεράκια της τούρτας της, δηλώνει ευτυχισμένη και υγιής. Έχει αποκτήσει 3 γιούς από τον δεύτερο γάμος της (ο πρώτος ήταν με τον drummer του Bon Jovi, Tico Torres) τον 14χρονο George, τον 10χρονο Philipe και τον 8χρονο Edward.

Η Eva Herzigová μπορεί να πλησιάζει τα 50 όμως οι φωτογραφίες που βλέπουμε καθημερινά στο Instagram account της μαρτυρούν πως ακόμη διατηρεί τις αναλογίες ενός super model.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης