Εκτός Star οι «Κου Κου».Τι έχει συμβεί;

Γιατί δεν  βγήκε σήμερα η εκπομπή στον αέρα.

Κι ενώ όλοι περίμεναν η πρωινή εκπομπή του Star να βγει -όπως κάθε φορά- στον αέρα, ξαφνικά οι τηλεθεατές σήμερα έμειναν έκπληκτοι, καθώς δεν ξεκίνησε ποτέ. Μάλιστα στη θέση του προβλήθηκε η επανάληψη του χθεσινού επεισοδίου του MasterChef.

Γιατί σταμάτησε η προβολή του μαγκαζίνου του Star και τι συνέβη έτσι ξαφνικά;

Σύμφωνα με πληροφορίες η εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, δε βγήκε στον αέρα για προληπτικούς λόγους καθώς επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα του πρωινού.

Κατά τον καθημερινό έλεγχο που γίνεται σε όλη την ομάδα της εκπομπής (στους ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες) εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού και έτσι η εκπομπή δεν κατάφερε να προβληθεί σήμερα, καθαρά για προληπτικούς λόγους.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν το άτομο που έχει νοσήσει είναι από την παραγωγή, από την συντακτική ομάδα ή από τους παρουσιαστές. Σίγουρα όμως όλοι υποβάλλονται αυτή την στιγμή σε μοριακά tests έτσι ώστε να είναι απόλυτα σίγουρη η παραγωγή πως δεν υπάρχει άλλο επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν η εκπομπή θα βγει αύριο στον αέρα κανονικά. Ίσως αργότερα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες από τον σταθμό.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ο Κρατερός Κατσούλης είχε μείνει εκτός της εκπομπής για αρκετές ημέρες καθώς υπήρξε επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στο Your Face Sounds Familiar, όπου συμμετέχει, και για προληπτικούς καθαρά λόγους είχε μείνει σπίτι του, προφυλάσσοντας έτσι τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης