Masterchef 5: Η Μαρίνα αποχώρησε και το Twitter έκανε πάρτι

Χαμός από tweets για την πιο μισητή παίκτρια του φετινού Masterchef.

Από την αρχή του Masterchef 5 φάνηκε ότι η Μαρίνα Ντεμολλάι κέρδισε την αντιπάθεια του κοινού. Λίγο τα «τσουχτερά» σχόλιά της για τους συμπαίκτες της, λίγο οι πικρόχολες δηλώσεις της στην κάμερα, δεν ήθελε και πολύ για να γίνει η πιο μισητή παίκτρια.

Τελικά, η Μαρίνα αποχώρησε χθες μετά από ένα μοιραίο λάθος που έκανε. Για την ακρίβεια, στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef 5, η μπλε ομάδα της Μαρίνας, του Παύλου και της Κωνσταντίνας ηττήθηκαν στη διαδικασία γευσιγνωσίας από την κόκκινη ομάδα του Ιωάννη, του Στέφανου και της Μαρίας και οδηγήθηκαν σε δοκιμασία αποχώρησης.

Το πιάτο με μπακαλιάρο που τους δόθηκε για αντιγραφή από τη σεφ, Κωνσταντίνα Φάκλαρη, είχε εν τέλει πολλές αδυναμίες, τις οποίες οι κριτές εντόπισαν αμέσως με την πρώτη δοκιμή. Ο παίκτης με το καλύτερο πιάτο ήταν ο Παύλος, που -κερδίζοντας το άγχος που τον κατέβαλε αρχικά-, πήρε την υψηλότερη βαθμολογία μέχρι στιγμής στο παιχνίδι συγκεντρώνοντας 33/40 βαθμούς.

Έτσι, η Μαρίνα με την Κωνσταντίνα έμειναν να ακούσουν τα αποτελέσματα με τη δεύτερη να δηλώνει πως νιώθει σαν να έχει ήδη φύγει. Ωστόσο, ένα πολύ σημαντικό λάθος της Μαρίνας και συγκεκριμένα η πέτρα με άμμο που βρέθηκε στο πιάτο, την οδήγησε στην αποχώρηση.

Φυσικά, αυτή η εξέλιξη δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη στο Twitter. Οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης πανηγύρισαν για την αποχώρηση της Μαρίνας και το εξέφρασαν με χίλιους δυο τρόπους. Στην παρακάτω gallery θα δεις τα πιο επικά tweets για αυτήν την αποχώρηση από το Masterchef 5.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης