Αναστασία Ζαννή: Η άγνωστη σχέση της σοπράνο του εθνικού ύμνου με τον Γιώργο Λιανό

Όχι, δεν ήταν η 25η Μαρτίου η πρώτη φορά που την είδες.

Η φετινή 25η Μαρτίου ήταν ίσως η πιο σημαντική ημερομηνία στην ιστορία της Ελλάδας, αφού συμπληρώθηκαν 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση. Εξέχουσες προσωπικότητες ήρθαν στη χώρα μας για τον εορτασμό της επετείου αυτής, ανάμεσα σε αυτούς και ο πρίγκιπας Κάρολος με τη δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα.

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου παρακολουθήσαμε την εντυπωσιακή (όπως πάντα) στρατιωτική παρέλαση, λίγο πριν όμως είδαμε την έπαρση της ελληνικής σημαίας στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, και ακούσαμε από την Ελληνίδα σοπράνο, Αναστασία Ζαννή τον Εθνικό Ύμνο.

Κάτι σου λέει όμως το όνομα της σοπράνο και τόσες μέρες σπας το κεφάλι σου για να θυμηθείς; Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε και να σε κάνουμε να θυμηθείς. Η 25η Μαρτίου δεν ήταν η πρώτη φορά που είδες την Αναστασία Ζαννή και σίγουρα δεν ήταν η πρώτη φορά που την άκουσες. Για την ακρίβεια η πρώτη φορά που την είδες ήταν πριν από 17 χρόνια και συγκεκριμένα το 2004.

Ξέρουμε, σπας το κεφάλι σου να θυμηθείς τώρα, αλλά θα σου κάνουμε ευθύς αμέσως την αποκάλυψη. Η Αναστασία Ζαννή λοιπόν πριν από 17 χρόνια συμμετείχε στο talent show, Fame Story, στην τρίτη του σεζόν μαζί με τον Γιώργο Λιανό, τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον νικητή, Περικλή Στεργιανούδη.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα μάλιστα κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο που η Αναστασία Ζαννή τραγουδά τους «Δαίμονες» με τον Γιώργο Λιανό, τη Δόμνα Κουντούρη και τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη.

Δες το βίντεο παρακάτω.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης