Δες τα πιο αξιολάτρευτα παιδικά δωμάτια διάσημων από την Gigi Hadid έως τη Serena Williams

Sabine Camhi

Χρειάζεσαι έμπνευση για διακόσμηση και για αυτό το Σαββατοκύριακο;

Από συμβουλές μόδας έως και tips ομορφιάς, οι A-list celebrities είναι εδώ για να μας δώσουν έμπνευση. Ωστόσο, μία εξαιρετική πηγή έμπνευσης είναι τα σπίτια των διάσημων, και τα παιδικά δωμάτια των παιδιών τους.

Αφού επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της στο The Tonight Show With Jimmy Fallon, η Gigi Hadid καλωσόρισε την πρώτη της κόρη με τον φίλο της Zayn Malik τον Σεπτέμβριο του 2020. Η Gigi συνεχίζει να μοιράζεται με τους θαυμαστές της, το μαγικό ταξίδι της μητρότητας που βιώνει. Παρόλο που δεν έχουμε δει ακόμα το πρόσωπο της Khai Hadid Malik, η supermodel μοιράστηκε μία σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από το ονειρεμένο δωμάτιο της κορούλας της.

Σε μία από τις φωτογραφίες, η Gigi ποζάρει στο καθρέφτη του δωματίου της κορούλας της με ένα tie-dye t-shirt και ένα μαύρο σορτς. Η συγκεκριμένη φωτογραφία πρέπει να τραβήχτηκε μία εβδομάδα περίπου πριν γεννήσει.

«Η διακόσμηση και ο χρόνος που περνούσα μέσα στο δωμάτιο της μικρής, με βοήθησε πολύ ώστε να προετοιμαστώ και να συνειδητοποιήσω αυτό που έρχεται», έγραψε η Gigi Hadid στην φωτογραφία.

Έχουμε δει ξανά αυτό το δωμάτιο, όταν η Gigi δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη νύχτα πριν γεννήσει. Οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε μια βαθιά απόχρωση του κεραμιδί, και το ριγέ χαλί προσθέτει μια πινελιά χρώματος.

Σε μια άλλη φωτογραφία, βλέπουμε έναν πολύ άνετο καναπέ καλυμμένο με τα πιο αξιολάτρευτα μαξιλάρια και παιχνίδια. Πάνω από αυτό, σε ένα ράφι, υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια και κάδρα με τοπία.

Αν και πιθανότατα δεν θα σου φανεί παράξενο, η Gigi δεν είναι η μόνη διάσημη με αξιολάτρευτες φωτογραφίες από το δωμάτιο του μωρού της. Από την Kylie Jenner στην Kim Kardashian, οι διάσημοι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν όταν σχεδιάζουν τα δωμάτια των παιδιών τους. Και εμείς, μέσα από φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει έχουμε τη δυνατότητα για μια insight ματιά σε εμπνευσμένα designs!

Δες λοιπόν στην gallery παρακάτω τα αξιολάτρευτα παιδικά δωμάτια 10 διάσημων.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης