Δε φαντάζεσαι τι κάνει η Catherine Zeta-Jones όταν μένει μόνη στο σπίτι της

Την είδαμε και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως... είναι η καλύτερη!

Βρίσκεται στα καλύτερά της! Τι κι αν η πανδημία της έχει στερήσει τη δυνατότητα ν΄ασχοληθεί με όλα όσα αγαπά; Η Catherine Zeta Jones νιώθει αναζωογονημένη, δίπλα στην οικογένειά της και παρόλο που ο κορονοϊός της έχει αλλάξει κάπως τα σχέδια, η ίδια φροντίζει να μην το βάζει κάτω και να περνάει καλά.

Όχι μόνο δεν της έχουν κοπεί τα φτερά από την εξέλιξη της πανδημίας, αλλά είναι άκρως δημιουργική, κάτι που βλέπουμε καθημερινά μέσα από τη δραστηριότητά της μέσω του Instagram.

H διάσημη ηθοποιός μετά από τη συλλογή που έχει σχεδιάσει για κλινοσκεπάσματα (πάντα με την υπογραφή της) τώρα έχει ανοίξει τα φτερά της και σε περισσότερα πεδία που αφορούν τη γυναίκα. Είδη διακόσμησης, δικό της καφέ αλλά και μια νέα beauty σειρά έρχονται να προστεθούν στην ανανεωμένη διάθεση της Jone, η οποία αν και 50 δεν έχει χάσει ακόμη τη λάμψη της!



Τι κάνει όμως η διάσημη ηθοποιός όταν μένει μόνη στο σπίτι; Κάτι που κάνουμε όλες οι γυναίκες (ειδικά τώρα που η παραμονή μας στο σπίτι μας έχει φέρει στα όρια της «παράνοιας»).

Όπως θα δεις παρακάτω η Zeta Jones απολαμβάνει να βρίσκεται στο δωματιό της και να πειραματίζεται με τα beauty και fashion αξεσουαρ της. Ναι, μπροστά στον καθρέφτη, βάζει δυνατά τη μουσική (σαν μικρό κοριτσάκι), φορά τα αγαπημένα της ρούχα και κάνει πασαρέλα σαν supermodel.



Δες στη gallery που ακολουθεί όλα όσα κάνει αυτή την περίοδο η star και οι fans της έχουν ξετρελαθεί...



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης