Couple goals: Το φαβορί του GNTM διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της

Couple goals: Το φαβορί του GNTM διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της

Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Η Εύη Ιωαννίδου έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης "Nomads" και λίγο αργότερα στον πρώτο κύκλο του GNTM. Το όμορφο μοντέλο διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της αφού έχει βρει το άλλο της μισό και δείχνει πιο ερωτευμένη από ποτέ.

Ο λόγος για τον Ίνο Φάις, γιο του επιχειρηματία Σάμι Φάις και της Μαρίας Καλάβρια. Ο 23χρονος είχε πριν λίγα 24ωρα τα γενέθλιά του και η Εύη οργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι-έκπληξη για να εκφράσει την αγάπη της προς εκείνον. Μεγάλα ασημί μπαλόνια έγραφαν "Happy birthday Ino, I love you" ενώ η Εύη επιμελήθηκε και όλες τις λεπτομέρειες της τούρτας του αγαπημένου της.

Φίλοι του ζευγαριού καθώς και οι αδερφές του έδωσαν το «παρών» στο πάρτι με το ζευγάρι να είναι στα καλύτερά του. Η Εύη Ιωαννίδου πόσταρε αργότερα μερικές φωτογραφίες τους στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, με τα σχόλια και τις ευχές των χρηστών να πέφτουν σαν βροχή. Εμείς τους ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα τόσο λαμπεροί και ευτυχισμένοι!

Δες επίσης: Διάσημη τραγουδίστρια μας δείχνει την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του νέου αγαπημένου μας ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/COk9YMtnt5a

Πηγή φωτογραφιών: @eviioannidou_official